Дневен хороскоп за 13 юни


Дневен хороскоп за 13 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Денят е подходящ за закупуването на нова техника. Бъдете сигурни, че искате точно това, което купувате, а не се водите по чужди тенденции.

Телец

Тази сряда е добре да се откажете от амбициите си и да се опитате да скриете емоциите си. Може да разчитате на помощта на ваши приятели, на които сте помогнали преди.

Близнаци

Тази сряда се дръжте в кондиция, благодарение на изкуството. Имайте до себе си лист за рисуване, записване на стихове или друго, което може да ви разтовари емоционално и това да бъде полезно за всички.

Рак

Тази сряда ваш близък ще се опита да ви разтърси. Това  няма да е с цел да ви се навреди, а за да губите форма, след сравнително монотонните дни напоследък. Събитията от деня ще бъдат само във ваша полза.

Лъв

Денят може да ви върне, направен жест за ваш близък. Точно сега тази помощ ще ви дойде доста добре. В работата ще зависите от одобрението на жена. Не се колебайте да споделите идеите си.

Дева

Това е ден за изясняване на отношенията, но само ако имате добри намерения. Напълно сте в състояние да се разберете с всеки днес, дори с ваши сериозни конкуренти.

Везни

Поведението ви днес може да предизвика непредвидени противоречия с хора, с които и без това не се разбирате особено. Спасение може да намерите като се заровите в работата си.

Скорпион

Тази сряда ще имате водещата роля, както в работата, така и у дома. При взимането на трудни решения нека това не ви отчайва. Много лесно ще намирате правилния път.

Стрелец

Всичките ви дейности ще са изключително успешни. Денят ще е успешен за дейности, свързани с освобождаване и разчистване, както в буквален така и в преносен смисъл.

Козирог 

Тази сряда отложете важните неща за втората част от деня. През първата няма да сте в необходимата кондиция и ще ви трябва повече време за реакция.

Водолей

Това е ден за умереност, най-вече в желанията ви. Придържайте се към реалността и не губете време в празни приказки и безплодни разсъждения.

Риби

През този ден няма да сте настроение за розови облачета и подобни неща. Лошото, че някой друг ще е. Опитайте се да обясните просто състоянието си, но ще трябва да обещаете да се реванширате.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама