Quantcast
назад
напред

Зодии

Дневен хороскоп за 16-ти февруари

  • Дневен хороскоп за 16-ти февруари
    Снимки: iStock/Guliver
    Дата: 16.02.2017
Снимки: iStock/Guliver
Дата: 16.02.2017
Овен

Този четвъртък на хоризонта ще се появи изключително интересна личност. Най-добре запазете мълчание, за да имате време да го опознаете добре и да го спечелите като приятел. След приятелството може би ви чака нещо друго, ако откриете един в друг всичко, за което си мечтаете. За тази цел трябва да сте открити и да си споделите мечтите, миналото и надеждите за настоящето. Не се притеснявайте, този човек няма да ви нарани. Пише му го в очите, а ще опознаете и сърцето му...

Телец

Днес не се поглеждайте назад, но се оглеждайте отстрани. Добре е да знаете какво става около вас, но просто информативно, а не за да се съобразявате с хорското мнение. Клюките по ваш адрес ще изчезнат най-бързо, когато не им обръщате внимание. Ако се захванете с глупостта на другите, само ще потвърдите лъжите им. Ще ви защити колега от противоположния пол, който има интерес към вас. Поканете човека на кафе или на разходка, за да се опознаете по-добре. Не бързайте, преценете го добре.

Близнаци

Денят ще бъде смесица от различни настроения и събития със смесено значение. Важното е да не се подавате нито на гордостта, нито на меланхолията, а да запазите един добър баланс. В любовта ще имате леки неразбирателства с любимия човек. Не е нужно вие винаги да сте прави, за това остъпете, дори другия да не е прав. Ще се изненадате колко бързо ще отмине бурята, когато човека до вас усети подкрепата ви.

За всички зодии - ТУК :)

Google+ коментари
Общо коментари / 0 Напиши коментар
Твоят коментар
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.