Дневен хороскоп за 18 септември


Дневен хороскоп за 18 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес може да възникне неочакван проблем в отношенията ви с любимия човек. Причината може да бъде ревност или финансов спор.

Телец

Очаква се да научите не много приятна информация, свързана с финансово ви състояние. Каквото и да става не подхождайте агресивно към въпроса.

Близнаци

Днес ще сте напълно наясно със желанията си. Успешни ще са всички действия, свързани с недвижимо имущество. Възможно е да получите повече, отколкото очаквате.

Рак

Днес може да се почувствате "изгубени" в хаоса на ежедневието. Не прибързвайте с изводите. Много скоро това състояние ще приключи.

Лъв

Денят е подходящ за интелектуална дейност. Сега може да бъдете по-настъпателни, за да се преборите за осъществяването на идеите си.

Дева

Това е ден, в който имате голям шанс да сбъднете свои лични желания. Може да получите, колкото искате, само трябва да направите първата крачка.

Везни

Денят не е подходящ за обсъждането на финансови въпроси. Строгото спазване на дисциплината ще ви помогне да станете победител.

Скорпион

Днес може да се почувствате напрегнати. Няма да имате причина за безпокойство. Приятен жест от страна на любимия ви човек ще разсее съмненията ви.

Стрелец

Денят ще ви даде много в личен план. Очакват ви сериозни постижения в романтичен аспект. Мнозина ще ви завидят.

Козирог

Днес ще имате сериозен успех във финансовата сфера. Всяко ваше действие може да ви донесе сериозна печалба, така че запретнете ръкави.

Водолей

През този ден най-добре не влизайте в пререкания с никого. Съществува риск ситуацията да ескалира, от което ще загубите само вие.

Риби

Повярвайте в мечтите си. Днес може да получите много, но ще ви трябва повечко кураж. Не позволявайте да никого да ви обезсърчава.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама