Дневен хороскоп за 19 септември


Дневен хороскоп за 19 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес е важно да изберете една задача, на която да се посветите. Ако се разсеете с други неща, може да се не свършите нищо важно.

Телец

Днес не се притеснявайте за мнението на околните. Действайте според убежденията си. Щом не вредите на никого, няма защо да се притеснявате.

Близнаци

Този четвъртък не потъвайте в излишни размисли. Нещата са такива, каквито са. Радвайте се на хубавото, което ще ви даде денят.

Рак

Днес е ден за по-активни действия. Напоследък бяхте забавили темпото и е време да наваксате. Не се жалете.

Лъв

През този ден може да наблюдавате интересни процеси в работата. Добре е да улучите точния момент, в който да се включите.

Дева

Днес е добре да потиснете еуфорията си. Прекалените емоции може да ви попречат да забележите важен момент, който не е добре да пропускате.

Везни

Сега не е време за търсене на съвети. Мобилизирайте ресурсите си и реагирайте колкото се може по-бързо на случващото се.

Скорпион

Това не е ден за търсене на сметка. Направете си съответните изводи и не се връщайте към минало, което няма как да поправите.

Стрелец 

Днес не питайте другите как да решите вашите лични проблеми. Чуждият пример не винаги е добра идея, независимо от това колко си приличат ситуациите. Няма как да знаем всички подробности.

Козирог

Днес ще се радвате на благоразположението на партньора си. Все пак не злоупотребявайте със ситуацията и си поставете мярка.

Водолей

През този ден не отлагайте работата си за друг ден. Дори да ви се струва, че ще имате достатъчно време не знаете какво още ще изникне.

Риби

Днес ви очаква активен ден, в който е добре да използвате максимално срещите си с хората. Сега може да се договорите за всичко и при най-добри условия.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама