Дневен хороскоп за 21 октомври


Дневен хороскоп за 21 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази неделя ще ви даде шанса да направите нещо ново, което напълно ще промени живота ви. Бъдете положително настроени, но не очаквайте, че всичко ще се случи според представите ви.

Телец

Тази неделя е добре да избягвате интензивните тренировки и физическите натоварвания. Освен това, ако е възможно, избягвайте и да продължителното пътуване. Не сте в най-добрата си форма и кондиция.

Близнаци

Тази неделя не си  губете времето в съжаление за миналото. Ще имате повече време за размисъл, но това няма да доведе до нищо добро. Най-добре помислете с какво ново може да се захванете.

Рак

Тази неделя бъдете по-благосклонни към себе си, не се вторачвайте в грешките си. Постигнали сте повече, отколкото си мислите. Един неуспех не означава пълен неуспех.

Лъв

Тази неделя ще ви подскажат, че не може да контролирате всичко. Много е важно да бъдете откровени със себе си и да видите, че ресурсите ви не са безгранични.

Дева

Тази неделя ще видите, че промените в поведението ви вече са дали своите резултати. Това не означава, че можете да спрете или да се върнете назад. Продължавайте в същия дух, докато този начин на действие не се превърне в част от вас.

Везни

От днес започва нов период за вас. Някои от дейностите вече са приключили, но у вас има още много енергия. Обърнете повече внимание на вашето хоби.

Скорпион

Тази неделя направете нещо различно. От много време насам ви се иска да опитате нещо ново. Сега е моментът за това. Втурнете в непознатото с цялата енергия и вдъхновение, които имате.

Стрелец

Тази неделя не си поставяйте неизпълними задачи. Интересното ще бъде, че в една обикновена дейност ще ви хрумне блестяща идея.

Козирог

Тази неделя не се подавайте на самосъжалението. Всъщност рискът да го направите е много малък, но ако все пак се объркате може сериозно да пострадате емоционално.

Водолей

Това е ден, в който е много важно да спазвате правилата, каквото и да правите. Не пренебрегвайте творческото разрешаване на проблемите. То ще бъде най-ефективно.

Риби

Тази неделя подарете на тялото си необходимия покой и грижи. Козметичните процедури ще са успешни, но се ограничете само до една.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама