Дневен хороскоп за 8 декември


Дневен хороскоп за 8 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това е подходящ момент да си признаете, че никой не е сам на този свят, дори и вие. Нищо, че можете. Проявете чувства, но не изпадайте в прекалена сантименталност, тъй като ще се усъмнят в искреността ви.

Телец

Пътешествията са хубаво нещо, но трябва да се съобразяваме и с други фактори. Ако наистина сте готови на лишенията, които ще ви причини планираното ви пътуване  - никой не може да ви спре.

Близнаци

Границите са нещо хубаво, особено при вас и най-вече в отношенията ви с близките ви  хора. Уважавайте тяхното мнение, дори да го смятате за не достатъчно извисено.

Рак

Завръщането в миналото е свързано с много емоции. Дайте си време да се адаптирате и не бързайте да се захващате със сериозни дела. Като начало удължете сутрешното кафе с колегите.

Лъв

Желанието ви да придобиете това, което сте си наумили е непреодолимо, независимо от това, че съзнавате, че не ви е нужно. Помислете  какво още бихте искали да имате и от лутане ще загубите желание.

Дева

Днес не се оставайте да се вглъбите прекалено много в себе си. Срещнете се с най-веселите ви приятели и изкарайте една незабравима вечер.

Везни

Звездите ви препоръчват да престанете да се въртите около минала обида. Другият не се измъчва, защо вие трябва да давате от силите си? С положителна нагласа ще привличате хубавото в живота си.

Скорпион

Ако усещате липса на нещо, това означава, че си нямате хоби. Ако пък досегашното ви е омръзнало, значи е време да го смените. Опитвайте докато се почувствате в свои води.

Стрелец

Тази събота може да объркате лицето, с което говорите. Уверете се, че отсреща е именно този , на когото искате да кажете нещо важно, в противен случай може да изпаднете в конфуза ситуация.

Козирог

Тази събота не се хващайте за всяка дреболия, за да оправдаете бездействието си поради липса на кураж. Колкото повече отлагате толкова по-малко решителност ще има у вас. Втурнете се смело!

Водолей

Тази събота направете нещо различно. Надскочете себе си и си измислете предизвикателство. Имате нужда от раздвижване.

Риби

Тази събота си позволете всичко онова, за което нямахте време преди. Със сигурност имате нужда за повече време за себе си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама