Дневен хороскоп за 9 декември


Дневен хороскоп за 9 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Денят ще бъде успешен за вас. Отделете време да се подготвите за работната седмица. Внимавайте, ако сте решили да изхвърляте разни неща, рискувате да загубите нещо важно.

Телец

Днес стойте далече от пороците от всякакъв вид. Острият ви език може да прекъсне важни отношения. Стойте кротко у дома и не предизвиквайте съдбата.

Близнаци

Денят може да се окаже рисков за отношенията ви. Не се карайте за битовизми, а излезте с партньора ви на дълга разходка и се почерпете без повод.

Рак

Днес бъдете сдържани при обсъждането на спорни въпроси. Рискувате да хвърлите сянка върху авторитета ви, а темата не си заслужава такава жертва.

Лъв

Имате много възможности да прекарате деня, но най-добре останете у дома. Имате много филми за гледане и книги за четене.

Дева

Тази неделя няма да имате непредвидени събития. Изпълнени сте с мисли и планове, свързани с велики замисли. Засега сте с вързани ръце, но запишете подробно идеите си, когато настъпи моментът на реализацията им.

Везни

Днес не искайте много от останалите. Почти всички са тъжни, заради предстоящия понеделник. Разходете се сами или потренирайте.

Скорпион

В тази неделя ще си дадете сметка, че имате много повече, отколкото предполагате. Не съжалявайте за миналото или за стари връзки. Отървали сте се! 

Стрелец

Тази неделя емоциите ви са прекалено силни и може да предизвикат разногласия, от които нямате нужда. Освен това не залагайте. Късметът няма да е на ваша страна. 

Козирог

Тази неделя не се товарете с философстване по трудни теми. Започвате нов период, за който ще ви е нужно повече време да адаптация, а това включва повече наблюдателност и по-малко действия и говорене.

Водолей

Тази неделя може да осъзнаете, че сте забравили нещо, отдавна обещано. Запишете си  го като първа задача в предстоящата седмица и този път не пропускайте да го изпълните.

Риби

Тази неделя не споделяйте притесненията си. Те бързо ще преминат, а вие ще се изложите, ако ги споделите. Повтаряйте си, че всичко  е наред.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама