Дневен хороскоп за 9 февруари


Дневен хороскоп за 9 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този четвъртък ще имате много свободно време, което да споделите с ваши близки, които се нуждаят от вниманието ви. Бъдете съпричастни към проблемите, които ще ви бъдат споделени и проявете милосърдие. В любовта опитайте да направите нещо нетипично. Бъдете спонтанни и изненадайте половинката си. Това ще има огромно значение за следващите няколко дни и начинът, по който ще минат те.

Телец

Този четвъртък е много важно да не взимате нищо назаем. Ако се замислите съвсем спокойно може да минете и без съответната вещ или просто да изчакате момента, в който може да ползвате своята. В любовта също не взимайте никой "назаем". С това искаме да кажем да не се захласвате по човек, който вече е зает. Нищо добро няма да излезе от това.

Близнаци

Този ден имате пълното право да откажете това, което не ви харесва. Напрежението във вас е нараснало до такава степен, че не сте в състояние да направите, какъвто и да било компромис, а и не трябва. В любовта ще ви кажат някои истини, от които може да ви заболи, но приемете критиката като градивна, защото тя е точно такава. Любимите хора не ни казват истината в очите, за да ни наранят, а за да ни помогнат.

За всички ЗОДИИ - ТУК :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама