Една зодия я очаква невероятен ден на 15 юни


Една зодия я очаква невероятен ден на 15 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този петък ще ви върви в отношенията със жените. Лесно ще може да се разберете и уточните условията, такива каквито на вас ви харесват.

Телец

Този петък ще ви се прави всичко друго, но не и това, което влиза в задълженията ви. Ще трябва, обаче, да си наложи дисциплина да следвате предварително начертания график. Именно там ви очаква успеха.

Близнаци

Този петък ще бъде противоречив ден. Най-добре не се заемайте с нови дейности. Опитайте се да изчистите от ежедневието си всичко, което и излишно и ви носи само отрицателни емоции.

Рак

Този петък не е подходящ за изясняване на отношенията с  близки и колеги. Опитайте се да избягвате конфронтацията. Времето е добро за уреждането на юридически въпроси.

Лъв

Този петък ще имате пълна свобода на действие, но все пак не загърбвайте основните си задължения. Почивката ще почне по-рано, така че планирайте графика си от рано.

Дева

Този петък ще бъде изключително успешен за усвояването на дейност или умение, което до момента е било неприятно за вас. Сега ще видите как с лекота ще преминете на едно ново ниво.

Везни

Не пропускайте възможностите за развитие, които ще ви даде денят. Всяка ваша идея сега може да се окаже истинска златна мина. Бъдете активни!

Скорпион

Този петък не взимайте никакви решения, чувствата ви може да ви подведат. Важно да е да се опитате разумът да бъде водещ. Ако ви е трудно просто направете обратното на това, което искате.

Стрелец

Този петък ще имате повече късмет от обикновено. Може да ви се наложи да предприемете риск, но не се притеснявайте. Страхът няма да ви е добър съветник. Ситуацията ще се развие във ваша полза.

Козирог

Този петък, устоявайки на предизвикателствата ще може да се насладите на прекрасна вечер, в която ще бъде компенсирани за добрината си.

Водолей

Този петък не е подходящ за романтични преживявания, така че не насрочвайте срещи тогава. Обвързаните представители на знака може да имат някои противоречия с партньора си.

Риби

Този петък ще имате нужда от тишина и уединение. Бъдете верни на желанията и нуждите си. Книгата ще бъде най-добрият ви събеседник.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама