Зодии

Една зодия ще се ВЛЮБИ... в хороскопа за 12 юли

  • Една зодия ще се ВЛЮБИ... в хороскопа за 12 юли
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 12.07.2017 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Денят ще бъде особено специален за една от зодиите. Повечето от нас днес ще бъдат доволни от живота и щастливи заради малките простички неща, които правят ежедневието ни пъстро. Да умееш да се радваш на малките неща е най-хубавото, което можеш да научиш от живота.

Ето какво ни чака в хороскопа за 12 юли според зодията:

Овен

През този ден помислете добре преди да споделите нещо с половинката ви. Вие познавате човека до себе си най-добре и може да прецените дали не избързвате със споделянето на желанието си. Макар че много добре знаете колко държи на честността и откровеността. Необвързаните могат да се огледат за някой колега в офиса, с който може да опитат да излязат на среща. Никога не се знае какво може да излезе от един малък флирт.

Телец

През този ден умората може да ви дойде в повече. Не се обвинявайте и не се опитвайте да я преборите. Необходима ви е почивка или поне намаляване на темпото. В противен случай може да навредите на здравето си. За вечерта не приемайте покани за излизания, защото най-вероятно ще си навлечете неприятности. Стойте си вкъщи и релаксирайте.

Близнаци

Това е ден, в който вашия партньор може да сте на коренно различни мнения по важен въпрос. Не бързайте да се карате. Времето ще намести нещата и ще стигнете до компромис. Необвързаните може да се влюбят от пръв поглед в напълно непознат. Как е възможно това? Химия! Трябва ви малко смелост, за да идете да се запознаете, но не чакайте, за да не изпуснете момента.

Рак

Днес не се опитвайте да лъжете или да криете истината. Всичко рано или късно ще излезе наяве, а вие ще попаднете в неловка ситуация, която сериозно може да влоши отношенията ви с партньора...

... за всички ЗОДИИ - ТУК :)

Общо коментари / 0 Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.