Една зодия ще се ВЛЮБИ в хороскопа за 14 юли


Една зодия ще се ВЛЮБИ в хороскопа за 14 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това е ден за забавления. Ще имате множество варианти за приятно изкарване на вечерта. Не се опитвайте да угодите на всички, за да не загубите времето си.

Телец

През този ден ще се наложи да бъдете в услуга на някого. Хубавото е, че отплатата ще дойде бързо и задоволяващо за вас.

Близнаци

Днес не се притеснявайте от идеите, които ще ви хрумнат, колкото и странни да са те. Някои от тях може да се окажат истинска златна мина.

Рак

Днес ви предстои важно стопяване на ледовете с човек, който до сега е бил ваш конкурент. Сплотете приятелството с предложение за съвместна дейност и приятна вечеря.

Лъв

Денят няма да ви остави да скучаете, очакват ви весели моменти. Някои от тях ще бъдат породени от грешка или объркване. Подходът с чувство за хумор ще намали значително щетите и дори ще ги превърне в позитиви.

Дева

Днес бъдете готови за промяна в плановете. Най-вероятно ще отпадне, планирано пътуване. Все пак бъдете готови в последния момент плановете да се променят коренно и да реагирате светкавично.

Везни

Това е ден, в който може да разгърнете потенциала си и да бъдете изцяло себе си. Не забравяйте, че животът е прекалено кратък, за да държим всичко в себе си.

Скорпион

Днес не бързайте да споделяте идеите си. Може да срещнете ненужно неразбиране, което да ви обезсърчи,

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама