Една зодия ще се ВЛЮБИ в хороскопа за 18 януари


Една зодия ще се ВЛЮБИ в хороскопа за 18 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този ден ще ви донесе среща, в която ще ви се усмихне късметът. Ново познанство ще отвори пред ваш много възможности за кариерно израстване. Бъдете на ниво!

Телец

Този ден ще ви донесе повече от колкото очаквате. Не спирайте да показвате обичта си към любимия човек. Възможно е той да не ви вярва, но не може да не се трогне от искреността ви.

Близнаци

Днес може да мечтаете смело, да кроите планове, да изживеете вътрешно най-смелите си мечти. А ако желаете само добри неща, те непременно ще се сбъднат.

Рак 

Това е ден за сериозна промяна. Бъдете по-смели, по-добри и по- възвишени. Сега ви се дава шансът за тази промяна – не го изпускайте.

Лъв

Денят е подходящ за признания. Няма нищо лошо в това да споделите добрите си чувства към някого. Хората имат нужда и от това в днешния студен и забързан свят. Не очаквайте на всяка цена да ви се отговори със същото.

Дева

Бъдете активни и неуморни и така може да си осигурите сериозно предимство пред конкурентите си. Най-хубавото е и, че ще ви остане време за повече почивка, която може да започне още в ранния следобед.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама