Една зодия ще се ВЛЮБИ в хороскопа за 30 май


Една зодия ще се ВЛЮБИ в хороскопа за 30 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес не тъгувайте по миналото. Това пречи на развитието ви и ви държи на едно място... Освен ако това не ви харесва.

Телец

През този ден бъдете добър слушател. Така ще направите добро впечатление, а и ще натрупате полезна информация за себе си.

Близнаци

Днес не потъвайте в самосъжаление. Много вероятно е да преувеличавате мъката си. Със сигурност има много положителни неща, върху които може да се съсредоточите.

Рак

Този четвъртък не откликвайте на безкрайни молби за помощ от страна на колеги, особено ако това ще ви попречи да изпълните вашите задължения. Не поемайте и обещания.

Лъв

Това е ден, в който сдържаността ще бъде само във ваша полза и дори ще има своите дългосрочни резултати. Помислете дали да не ви стане навик.

Дева

През този ден е добре да спазвате обещанията си и да помислите дали да не намалите броя им. Особено когато ги давате в добро настроение.

Везни

Този четвъртък не бъдете пестеливи откъм обяснения. Най-много да си изпуснете нервите. Ако някой не разбира от дума, няма да разбере и от повече.

Скорпион

Днес ще откриете дълго търсен отговор на сложен въпрос. Може да се окаже, че всичко е било под носа ви, но важното е, че нещата приключват добре.

Стрелец

Това е ден, в който да се опитате да направите дългосрочна промяна. Нещата няма да се получат от раз, но може да опитате с малки и редовни стъпки.

Козирог

През този ден не търсете различията между вас и околните. Тях винаги ги има. Сега е важно какво ви сближава с другите.

Водолей

Днес не отлагайте нищо. Колкото и маловажно да изглежда, скоро може да се превърне в огромна пречка за движението ви напред.

Риби

През този ден не бъдете егоисти. Занемарили сте отношенията със скъп човек. Ако сега не може да отвърнете подобаващо - помолете за отсрочка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама