Една зодия ще се ВЛЮБИ в хороскопа за 6 октомври


Една зодия ще се ВЛЮБИ в хороскопа за 6 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Този петък намерете време да себе си. Може да се поглезите с нещо специално, а защо не с един огромен сладолед като сбогуване с лятото.

Овен

През този ден оставете лошо настроение у дома. В момента, в който затворите вратата сложете усмивката и не я сваляйте през целия ден. Някой може да се влюби във вас.

Телец

През този ден не си позволявайте да си изпускате нервите. Ако сте напрегнати отидете някъде, където може да сте сами, но не си го изкарвайте на другите.

Близнаци

През този ден не надценявайте факта, че знаете всичко. Може и да е така, но никога не знаете как точно ще се развият обстоятелствата, а тогава и най-големите знания може да не ви свършат никаква работа.

Рак

През този ден не се колебайте да се обадите първи на приятел, с когото сте се скарали наскоро. Щом имате желание нека всичко бъде, както сърцето ви го подсказва.

Лъв

Този петък рисковете не са оправдани. Също така е добре да се въздържате от сериозни покупки. Бъдете внимателни и с хранителните стоки.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама