Една зодия ще се влюби в хороскопа за 15 април


Една зодия ще се влюби в хороскопа за 15 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Ако отдавна планирате събития, свързани с личния ви живот, този понеделник е подходящ момент да канализирате замислите и плановете си и да започнете да реализирате най-важните от тях. Другите оставете за по-удобен момент.

Телец

Този понеделник прекарвайте колкото се може повече време сред други хора. Говоренето и общуването с тях ще е нещото, от което ще имате нужда. Ако някой се държи хладно с вас, това не означава, че ви мрази.

Близнаци

Днес се освободете от всякаква вина, която може да се дължи на миналото. Ако дължите някому услуга – върнете му я. Ако някой ви е обидил – простете му. Не се товарете с излишни отрицателни емоции.

Рак

Този понеделник взимайте с пълни шепи от положителното около вас, а отрицателните емоции игнорирайте, дори и да са нарочно провокирани. Не се опитвайте да отмъщавате. Винаги има виновен.

Лъв

Днес е ден за равносметка. Това означава да забавите темпото, да си дадете почивка и да теглите чертата на лошото от миналото си. Очакват ви само добри дни.

Дева

Този понеделник преразгледайте плановете си и дали сте взели предвид всичките им плюсове и минуси. Няма да е добре в един по-късен етап да осъзнаете, че нещо не е било дообмислено и да трябва да се връщате.

Везни

Този понеделник е добре да поемете инициативата в свои ръце. Денят е способен да ви поднесе много изненади. Бъдете гъвкави и се опитайте да излезете от рутината.

Скорпион

Този понеделник всичко при вас ще върви по мед и масло, което ще ви даде голяма увереност в собствените ви сили. Ако към средата или края на този ден не ви провърви, нямате повод за безпокойство. Това е само за малко.

Стрелец

Днес е добре да обуздаете чувствата и енергията си. Започнете деня с активна гимнастика или кратко тичане. След това ще се почувствате като преродени.

Козирог

Този понеделник и най-малката манипулация може да бъде разрушителна за всичко, което сте градили с години. Бъдете честни и откровени с околните и всичко ще се получи по най-добрия начин.

Водолей

Днес ще имате голямо поле за действие. Свободата, с която ще разполагате, ще е резултат от голямо доверие, което ви е гласувано. Не го предавайте.

Риби

Този понеделник ви предстои голямо тичане нагоре-надолу. Имате достатъчно енергия, за да я хабите в чудене дали ще успеете. Просто действайте.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама