Една зодия ще се влюби в хороскопа за 27 април


Една зодия ще се влюби в хороскопа за 27 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази събота неприятелите ви ще ви победят само ако успеят да ви накарат да направите нещо много необмислено. Дръжте се на положение и никой не може и с пръст да ви пипне.

Телец

Днес ще сте настроени за игра. Опитайте се да накарате околните да разберат, че просто имате желание за забавление и не желаете нищо лошо на никого.

Близнаци

Тази събота нищо няма да ви е толкова неприятно, колкото рутината и еднообразието. Последвайте мечтите си, отърсете се от сивотата и направете нещо, което дори може да смятате за лудост.

Рак

Днешният ден обещава покоряването на много върхове. Бъдете смели в желанията си и ще постигнете всичките си цели.

Лъв

Тази събота ще сте много раздразнителни и лесно ще се ядосвате. Също така, бързо и лесно ще ви минава, но околните ще останат с много неприятно чувство от поведението ви.

Дева

Днес ще сте доволни от себе си в края на деня. Тази събота ще сте особено отговорни и с хъс ще вършите всичко. Околните ще признаят усилията и постиженията ви.

Везни

Днес трябва да сте спокойни и да не взимате нещата много навътре. Обратният случай може да ви помогне за малко, но ще се отрази много зле на нервната ви система.

Скорпион

Тази събота трябва да избягвате нови запознанства и изобщо всякакви промени. Съществува някой, когото не познавате (но той вас, да), който може да ви нанесе голяма обида.

Стрелец

Рутината днес ще бъде най-големият ви враг, тя по никакъв начин не може да провокира въображението ви. Тази събота инстинктивно ще търсите нещо ново и когато го намерите, ще се удивите от себе си.

Козирог

Тази събота преди всичко ще трябва да сте разсъдливи и практични. Ако успеете, ще постигнете ще получите възхищението близките си.

Водолей

Днес сдържайте емоциите си, за да не провокирате нечии задни мисли. Бъдете спокойни и всичко ще бъде във ваша полза, а конкуренцията само ще ви завижда.

Риби

Тази събота вероятно ще бъдете много доверчиви и наивни, но това по никакъв начин няма да ви навреди. Най-много да се хванете на някоя небивалица, която впоследствие само ще предизвика смеха ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама