Една зодия трябва да внимава на 3 октомври


Една зодия трябва да внимава на 3 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес ще сте господари но положението. Възползвайте се от свободата си. Само не забравяйте, че резултатите от деня ще продължат извън него.

Телец

Това е ден, в който трябва да проявите повече дисциплина. Всяка допусната грешка сега може да ви струва скъпо в бъдеще.

Близнаци

Това е ден, в който да се насладите на свободата си. Не поемайте ангажименти и помислете само и единствено за себе си.

Рак

Днес ще сте наясно с това, което искате. Преминете смело към постигането му. Алкохолът днес ще е лош съветник. Внимавайте с лекарствата.

Лъв

Това е ден, в който ще осъзнаете, че правилата, към които сте се придържали, вече не са същите. Доверете се на емоциите и интуицията си.

Дева

През този ден останете традиционалисти. Внезапните хрумвания няма да са полезни, дори напротив. Пазете се от интриги, не се доверявайте на слухове.

Везни

Днес ще ви е трудно да се съсредоточите. Избягвайте взимането на решения и поемането на допълнителни отговорности.

Скорпион

Това е ден, в който да не предприемате нищо ново. Останете там, където сте. Сега всяко движение напред или назад може да доведе до непредвидими последици.

Стрелец

Този четвъртък ще трябва да сте здраво стъпили на земята. Емоциите ще ви дойдат в повече и може да не успеете да ги укротите. А трябва.

Козирог

Днес не преследвайте целите си с цената на всичко. Денят е отреден за мечти, чертаене на планове, а не за активни дейности.

Водолей

Днес може да имате сериозни разногласия с колеги. Ако издържите на напрежението, ще може да обясните и дори да наложите идеите си.

Риби

Това е ден, в който може да намалите темпото. Не си поставяйте допълнителни задачи за изпълнение. Подарете си повече часове свобода и разходки.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама