Една зодия трябва да внимава на 5 декември


Една зодия трябва да внимава на 5 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това не е ден за изясняване на сериозни лични отношения. Дори да имате силно желание е добре да го потиснете, само ще усложните нещата. 

Телец

Този четвъртък е добре да предприемете действия, свързани със здравето си и най-вече пречистването на кръвта. Благотворно ще се отразят водните процедури и всички видове физически упражнения. 

Близнаци

Този четвъртък не е подходящ ден за общуване с официални инстанции или началници. Обаче няма противопоказания за весело изкарване с приятели.

Рак

Този четвъртък бъдете внимателни с краката си, особено ако сте имали проблеми с тях. Възможно е да се обадят стари болежки. Ако имате възможност, най-добре не излизайте.

Лъв

Този четвъртък звездите ви съветват да бъдете сдържани. Насилете се да мислите положително, оглеждайте се за всяко красиво нещо около вас, което може да ви накара да се усмихнете.

Дева

Този четвъртък отрано се заловете с най-сериозните задачи. Хубаво е най-важното да отметнете през първата част от деня. 

Везни

Този четвъртък не си позволявайте да сте пасивни, защото това може да ви направи уязвими и лесно раними. Опитайте се да постигнете целите си с повече дипломация.

Скорпион

Този четвъртък се опитайте да мислите само добро. Не допускайте никакви отрицателни мисли и емоции, тъй като точно този четвъртък ще сте много податливи на тях.

Стрелец

На този ден звездите препоръчват да се обадите на ваши роднини, особено на тези, които не сте чували и виждали отдавна. Възможно е и да получите новина, свързана с тях.

Козирог

Този четвъртък може да се почувствате уморени и отпуснати. Ако в дадена ситуация или компания не се чувствате на място, напуснете и се уединете.

Водолей

Този четвъртък избягвайте физическото и емоционално претоварване. Оставайте колкото се може повече насаме със себе си. Използвайте музиката за отпускане.

Риби

Този четвъртък внимателно обмисляйте действията си. Това ще е залогът на вашия успех. Може да се забавите с реакцията, но няма да е фатално.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама