Ето как се ядосват зодиите


Ето как се ядосват зодиите
Снимка: iStock/Guliver

Има малки неща, които ни дразнят ежедневно, но когато се разгневим много, се проявява истинският ни характер. Оказва се, че освен, че всеки човек избухва по различен начин, зодията също влияе на начина, по който се ядосваме.

Ето какво може да очаквате от различните зодии, когато са ядосани:

Овен (21 март - 19 април)

Като един от най-огнените знаци, Овенът обикновено има къс фитил, който води до големи бомби. Когато се ядоса, той става агресивен и мрачен. Обича хората да се държат добре с него. В противен случай е готов веднага да им покаже нагледно какво означава разгневен Овен.

Телец (20 април - 20 май)

Телците са абсолютно най-лошите хора, с които изобщо някога бихте могли да се скарате. Те са упорити като магарета и рядко отстъпват или се признават за победени. Ако ядосате Телец, очаквайте да имате сериозни неприятности. Той ще ви игнорира с дни, дори седмици, ако трябва.

Близнаци (21 май - 20 юни)

Близнаците се чувстват замаяни и несигурни, когато са ядосани. Те се борят да дават правилни отговори, така че обикновено или се опитват да се държат добре, или избухват. Просто бъдете подготвени за всичко.

Рак (21 юни - 22 юли)

Раците са доста емоционални същества, което означава, че техният гняв може да е порочен. Те стават много пасивно- агресивни и песимистични, така че, ако не ги потърсите, за да поправите връзката, те няма да опитат. Също така бъдете внимателни, защото могат да бъдат манипулативни, когато се ядосат.

Лъв (23 юли - 22 август)

Когато Лъвовете се разгневят, те стават невероятно трудни за разговор. Тяхната суетност и его често ги карат да вярват, че нищо не е по тяхна вина, така че дори не могат да разберат как другите ще започнат да мислят, че са направили нещо нередно. Техният темперамент може да се промени бързо и да доведе до случайни пристъпи на лудост.

Дева (23 август - 22 септември)

Девите имат склонност да реагират на гняв по два начина -  бутилират всичко, докато е твърде много, или станат невероятно емоционални. Те са критични и аналитични, което ги кара да се притесняват за всеки малък детайл от всеки аргумент.

ПРОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама