Ето какво обичат в сериозните връзки различните зодии - 2 част


Ето какво обичат в сериозните връзки различните зодии - 2 част
Снимка: iStock/Guliver

След като споделихме с вас какво обичат представителките на първите шест зодии, когато са в сериозна връзка, ето и за останалите.

Везни: 23 септември - 22 октомври

Да имате някого, който да ви развесели. Когато се забърквате в ежедневните каши, е трудно да се измъкнете от тях сами. Хубаво е да имате някой, който знае точно какво да каже, за да предизвика усмивка и дори да ви разсмее, когато се чувствате зле.

Скорпион: 23 октомври - 21 ноември

Да получите шанс да се насладите на скуката. Ненавиждате, когато сте сами, защото чувствате, че трябва да намерите нещо забавно да правите всеки уикенд. Но когато сте с любовта на живота си, всеки ден e вълнуващ, дори ако не правите нищо друго, освен да се излежавате в хола.

Стрелец: 22 ноември - 21 декември

Човек, с когото можете да учите заедно нови неща, независимо дали това е начинът да готвите определено ястие или кои представления да гледате. Хубаво е да имате някого, който да разшири вашия мироглед.

Козирог: 22 декември - 19 януари

Да се чувствате удобно около някого. Имате проблеми да се срещате с повечето хора, така че е хубаво да знаете, че в този свят има един човек, който ви привлича. Един човек, с когото нямате нищо против да прекарате свободното си време.

Водолей: 20 януари - 18 февруари

Когато имате някой, който е готов да ви слуша, обичате да говорите за деня, за вашите мечти и разочарованията си. Обичате да изразявате емоциите си и мразите колко затворени сте станали в модерния свят за запознанства, така че щом попаднете на сериозни взаимоотношения, вие се облекчавате от това колко отворени можете да бъдете.

Риби: 19 февруари - 20 март

Да имате филмов приятел. Приятел за пътуване. Спокоен приятел. Някой, който ще отиде навсякъде с вас. Като цяло най-добър приятел, с когото можете да се целувате.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама