Ето колко държи на връзката ви според зодията му


Ето колко държи на връзката ви според зодията му
Снимка: iStock/Guliver

Вижте кои знаци от държанието му издават сериозните му намерения към вас. Разберете дали и той е толкова влюбен, колко и вие.

Близнаци и Дева

Прави всичко възможно, за да те изненада и да запази тръпката във връзката ви възможно най-дълго. Постоянно прави планове за неща, които можете да правите, за да прекарате повече време заедно. Когато остарее, иска да има възможност да разказва на внуците ви за всичките ви приключения.

Скорпион и Риби

Грижи се за това да си спокойна и щастлива. Опитва да създаде семеен комфорт, приготвя любимата ти храна и купува любимите ти напитки. Буквално, те носи на ръце като кралица. Фокусира се върху положителните ти черти и никога не те критикува. Карате да се забавляваш, но и ти показва, че можеш да се чувстваш сигурна в ръцете му.

Лъв и Везни

Опитва се да разнообразява връзката ви, но и да държи баланс между спокойствие и забавление. Не иска твърде бързо да се отекчите от връзката и редува изживяванията със семейния уют. Трудно се справя със сериозните взаимоотношения, но реши ли – отдава се напълно на партньорката си.

Телец и Козирог

Винаги е там, когато се нуждаеш от него. Готов е да те разсмее и да попие сълзите ти. Постоянно е зает, но при удобен случай винаги доказва, че връзката ви е първият му приоритет. Подарява цветя и обича да те вижда усмихната.

Овен и Рак

Обсипва те с подаръци в стремеж да докаже, че ти си най-важната за него. Винаги знае от какво се нуждаеш, дори самата ти да не го осъзнаваш. Създава комфортна зона около теб и те пази. Материалното не е единственото средство, дава ти цялото си внимание и любов.

Водолей и Стрелец

Инвестира цялото си време във взаимоотношенията ви. С времето освен сексуален партньор, става и най-добрия ви приятел. Помага ти за абсолютно всичко. Подкрепата, според него, е най-важна, така че ти дава да разбереш, че не си сама и има на кого да разчиташ.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама