ГОЛЕМИЯТ месечен хороскоп за юни 2017 г.


ГОЛЕМИЯТ месечен хороскоп за юни 2017 г.

Едни ще се влюбят, а други ще преоткрият себе си. Ето какво ви чака до края на ЛЯТОТО според зодията. Чакат ни много незабравими емоции до края на 2017 г. Всяка зодия ще се сблъска с предизвикателства, но и ще посрещне много позитивни случки в живота си.

Овен

Ново увлечение и начало на връзка


Лятото е сезон, в който винаги си намирате добри занимания. Това лято няма да се различава много от линията, която следвате. Пътуване, ново занимание, хоби или спорт ще са причината да се запознаете с някой много вълнуващ човек, с когото ще започнете връзка. Не се страхувайте, той няма да ви нарани, ще ви даде най-хубавото време, което някога сте имали. Да не говорим за романтичните изненади, които ще получите.

Телец

Лъч надежда в минали отношения

Всеки човек има една голяма любов в живота си, която никога не може да забрави. Понякога тя следва линията на целия ни живот и винаги сме готови да отворим обятията си за тази наша неизживяна любов. За щастие това лято ще имате възможност да изберете дали да се върнете в миналото с човек, на когото истински държите. Той ще ви покаже, че се е променил и ще ви свали всички звезди... само и само да му дадете шанс. Очаква ви и интересно признание от негова страна.

Близнаци

Новина за бебе


2017 г. ще бъде паметна за вас. Не бива да се съмнявате в това! Очакват ви няколко големи новини, но най-голямата ще ви изненада през лятото. Най-накрая ще разберете, че ще ставате родители. За едни представители на зодиакалния знак тази новина е доста чакана и за това е толкова щастлива. За други - съвсем неочаквана, но отново минава под знака на щастието. Кой не би се зарадвал, че догодина ще...

... за всички ЗОДИИ - тук :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама