ГОЛЯМА изненада за 2 зодии в хороскопа за 11 юли


ГОЛЯМА изненада за 2 зодии в хороскопа за 11 юли
Снимка: iStock/Guliver

Днес ни чака много интересен ден. Някои зодии ще трябва да се справят с клюки по техен адрес, а други пък да изчистват името на близък човек. В любовен план може да очаквате някои доста пикантни новини за близка ваша приятелска двойка.

Ето какво ви чака днес:

Овен

През този ден половинката ви може да ви се стори прекалено критична към вас. Отнесете спокойно към думите, изслушайте всичко и накрая попитайте какво точно се иска от вас. Към края на деня ви очаква изключително голяма изненада. Ще получите обаждане за ново предложение за работа, което ще ви остави без думи. Изглежда сте оценени на старото си работно място!

Телец

През този ден ще бъдете изключително търсени. Не се изкушавайте да огреете навсякъде. Така само ще разпилеете енергията си. Дайте вниманието си само на хора, които харесвате. В любовта не бъдете остри с партньора си, защото може би преминава през труден период. Подкрепете го и му създайте домашен уют, за усети, че до себе си има човек, на който може да разчита.

Близнаци

През този ден не се оставяйте на ревността. Вероятно половинката ви е интересен и харесван човек, нали затова сте го избрали. Имайте повече доверие на партньора си.

Рак

Хората до нас не са длъжни да ни забавляват непрекъснато. Днес ще ви е скучно и ще търсите разнообразие от страна на партньора ви, но той няма да...

... за всички ЗОДИИ - ТУК :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама