Годишен хороскоп за 2020 - Дева


Годишен хороскоп за 2020 - Дева
Снимка: iStock/Guliver

Предстои ви година, изпълнена с предизвикателства. През първите дни на януари може да се отдадете на заслужена почивка, но тя не трябва да продължава прекалено дълго. Може да направите плавен преход, като увеличавате натовареността си с всеки изминал ден. В края на месеца вече трябва да сте в перфектна форма. През февруари следвайте предварително начертан план. Не поемайте извънредни задължения и отговорности, а следете това, което правите, да е с най-високо качество. Балансирайте умело между работа и време за отдих. Сега не ви е нужно прегряване.

През март отделете повече време за спорт. Движението ще повдигне тонуса ви и ще ви даде нужното вдъхновение да продължавате, без да намалявате темпото. Личните отношения може да останат на заден план, но се постарайте това да няма продължителни последици във времето. Април е месец, в който може да си дадете кратка почивка, за да си поемете въздух. Не бързайте да се разкривате напълно пред хора, които познавате отскоро. Сега може да разчитате само на своите собствени сили. Май ще е последната права, която трябва да преминете по пътя към голямото предизвикателство. Изградете си режим, в който ще има време за работа, почивка, здравословно хранене, спорт и някои удоволствия.

Юни е месецът, в който ще трябва да покажете какво сте научили и на какво сте способни. Тогава ще е добре да приложите и някои техники за психическо разтоварване. Не позволявайте на притеснението да ви попречи да се изявите, както трябва. От юли е добре да започне една дълга и изпълнена с приятни преживявания почивка. Добре ще ви се отрази търсенето на ново хоби. Не оставайте без занимание. Някои от вас може да усетят силен порив за развитие - не го спирайте. Важното е да се чувствате добре и да правите, това което ви харесва и ви кара да се чувствате щастливи.

Август е добър месец за смяна на жилището или за ремонт в настоящето ви място за живеене. Не се хвърляйте да осъществявате моментни хрумвания. Помислете добре дали и след време обстановката ще ви харесва. През септември ще имате възможност да надградите знанията си. Добре е това да бъде период, в който да проучите възможностите си, а активни действия да предприемете в края на месеца.

През октомври и ноември ще трябва да запретнете ръкави. Най-добре е да вършите работата си сами, без да се опитвате да се измъквате от задълженията си. Помнете, че всичко, което правите, го правите за себе си.

Последният месец на годината ще бъде изпълнен с мероприятия с ваше участие. Може да покорите много върхове, но това ще изисква висока степен на подготвеност от ваша страна. Не пренебрегвайте здравословния начин на живот - той до голяма степен ще гарантира успеха ви.

През 2020 година Меркурий ще бъде ретрограден 3 пъти. През това време не започвайте нови проекти, не закупувайте носители на информация или друга техника, а също превозни средства. Периодите на ретроградност на Меркурий са следните:

- от 17 февруари до 10 март;

- от 18 юни до 12 юли;

- от 14 октомври до 3 ноември

Венера ще бъде ретроградна от 13 май до 25 юли. През този период не сключвайте брак. Можете да очаквате сериозни сътресения и промяна в отношенията, в това число и от финансов характер. Възможно е връщането на стара любов или окончателна раздяла с настоящата.

Марс ще бъде ретрограден от 10-ти септември до 14-ти ноември. Това ще е период на намалена активност. Трудно ще намирате сили за осъществяването на намисленото. През това време бъдете внимателни при боравене с техника, оръжие, остри предмети и различни механизми.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама