Годишен хороскоп за 2020 - Скорпион


Годишен хороскоп за 2020 - Скорпион
Снимка: iStock/Guliver

Новата година започва с истински предизвикателства за вас. Обстоятелствата ще са изненадващи и трудно предвидими. През януари е добре да сте нащрек, за да не пропуснете важни моменти, от които ще зависи служебното ви развитие. Водете си точни записки и не изпускайте срокове за довършване на задачите.

Февруари и март са месеци, в които ви очаква сериозно израстване. Ако сте готови за това. Сега не е моментът да търсите виновни, а да откриете и развиете нови качества у себе си. Ако се справите с тази задача, може да очаквате сериозно нарастване на доходите и повишение.

Април е вашият месец на късмета. Той ще бъде ориентиран най-вече към личните ви отношения. Тогава ще може да изградите търсената хармония в семейството. Самостоятелните представители на знака най-сетне ще открият този, който толкова дълго са търсили. Първата половина на май посветете на работа - бъдете неотразими, неповторими и незаменими. През втората половина на месеца се отдайте на заслужена почивка. Подарете си пътуване до страна, в която не сте били.

ГОДИШЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ТУК!

През юни служебните ви задължения ще ви накарат да останете на работното си място. Темпото няма да е особено натоварено. Юли е подходящ месец за вашата по-дълга годишна отпуска. Това е и време за опознаването на нови неща и умения.

Август може да ви задържи у дома заради семейни задължения. Това е и подходящото време за ремонт и по-големи покупки за дома.

Септември ще ви завари в трескаво желание за промяна. Не му отказвайте. Ако усещате, че е време да смените работата си, започнете сериозно проучване по въпроса. Някои от вас може да се решат да продължат образованието си.

Октомври и ноември няма да бъдат белязани от съществени предизвикателства. Това е добро време за анализ на изминалата година и създаването на нови навици, които да са по-полезни за вас. Опитайте се да обърнете внимание и на здравословното си състояние тогава.

През декември се постарайте да подготвите една истински празнична атмосфера. Това е месец за прошка, за сплотяване на семейство и за съвместни дейности с членовете на фамилията.

През 2020 година Меркурий ще бъде ретрограден 3 пъти. През това време не започвайте нови проекти, не закупувайте носители на информация или друга техника, а също превозни средства. Периодите на ретроградност на Меркурий са следните:

- от 17 февруари до 10 март;

- от 18 юни до 12 юли;

- от 14 октомври до 3 ноември

Венера ще бъде ретроградна от 13 май до 25 юли. През този период не сключвайте брак. Можете да очаквате сериозни сътресения и промяна в отношенията, в това число и от финансов характер. Възможно е връщането на стара любов или окончателна раздяла с настоящата.

Марс ще бъде ретрограден от 10-ти септември до 14-ти ноември. Това ще е период на намалена активност. Трудно ще намирате сили за осъществяването на намисленото. През това време бъдете внимателни при боравене с техника, оръжие, остри предмети и различни механизми.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама