Зодии

Големият месечен хороскоп за ОКТОМВРИ 2017 г.

  • Големият месечен хороскоп за ОКТОМВРИ 2017 г.
    Дата: Снимки: Istock/Guliver
Дата: 02.10.2017 Снимки: Istock/Guliver
Iwoman.bg

Месец октомври ни е приготвил страхотни неща. Някои зодии ще са най-щастливи досега, а други - ще имат доста успехи, които са мечтани и напълно заслужени. Ето какво ни чака през месец октомври 2017 г.

Овен

Първите дни на октомври ще изискат от вас изпълнението на ваше обещание, свързано с личните ви отношения. В любовта не може да има празни обещания и казано е добре да бъде потвърдено с дела. Ще ви е нужда сериозна доза дисциплина, но от вас зависи бъдещето на връзката ви. Място за компромиси няма да има. Всичко, което сте казали е било запомнено и от вас се очаква изпълнението му по план. Най-натовареният период в това отношение ще бъдат дните до 20 октомври. От вас ще се очаква да надминете себе си. Следващият път внимавайте какво обещавате. След 20-ти октомври напрежението ще намалее или просто умората ще си каже думата. Ако не ви е домързяло просто ще се наслаждавате на плодовете на усилията ви.

Телец

През октомври рискувате да попаднете в капана на илюзиите. Не се чудете откъде идват разногласията с партньора ви. Просто няма да живеете в реалността и от там може да изникнат сериозни противоречия между вашите очаквания и случващото се във връзката ви. Това ще е добре за онези от вас, чиито отношения са към своя край и търсят раздяла. В средата на месеца ще трябва да положите сериозни усилия, ако искате плановете ви, свързани с чужбина да се реализират, така както са запланувани. Представителите на знака, които са студенти ще трябва да прекарат повече време в учене и усилията им ще бъдат възнаградени. Между 20 и 25 октомври ще имате период на почивка, когато нищо и никой няма да ви безпокои или притеснява. В края на периода ще се наложи да направите някои промени. Не се колебайте да премахнете всичко ненужно от живота си.

Близнаци

Очаква ви един балансиран месец, в който смело може да изразявате емоциите си. Първоначално може да ви се стори, че моментът не е подходящ, но всъщност по-късно ще стане ясно, че това, което сте изразили е било изключително важно като реакция и поведение от ваша страна. Средата на периода може да ви донесе някои спорни моменти. Не задържайте нищо, което иска да си отиде. А и вие самите не се колебайте да се разделите с всичко, което само и единствено ви натоварва. В края ата месеца ще имате сериозен шанс за печалба. Ще ви се наложи да рискувате, но ако си изиграете картите както трябва ще излезете с подобрено финансово състояние. Последните дни на месеца може да се отдадете на заслужен релакс и дори да си подарите няколко дни отпуска.

За всички зодии - ТУК :)

Общо коментари / 0 Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.