Голям успех очаква една зодия на 12 април


Голям успех очаква една зодия на 12 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този петък околните трудно ще понесат ваша шега. Може би е добре да се повеселите в позната компания вечерта, а през деня да бъдете умерени.

Телец

Днес ще сте изключително чаровни. Това може да ви донесе някои позитиви в работа, но те едва ли ще са дълготрайни.

Близнаци

Този петък не се водете по чуждия пример. Опитът на другите сега няма да е валиден за вас. Намерете вашия собствен подход към нещата.

Рак

Днес се наслаждавайте на всичко, което се случва в момента, а не да мислите за бъдещето. В този момент няма да можете да му повлияете, така че го оставете да се развива само.

Лъв

Възможностите ви за щастие са толкова близо до вас, че да тръгнете да го търсите през девет планини в десета и през девет морета в десето, ще е просто загуба на време. Просто си отворете очите и се огледайте около вас.

Дева

С каквото и да се заемете днес, то едва ли ще изисква някакви усилия от ваша страна. Докато си помислите да започнете нещо и то вече ще е готово. Единственото, което трябва да направите в този момент, е да дефинирате точно мислите си.

Везни

Днес ще се случи нещо, което е важно за вас и което сте очаквали отдавна, но за съжаление ще се случи във ваше отсъствие. Радвайте се на факта, че се е случило и не съжалявайте, че не сте били там.

Скорпион

Този петък е най-добре да се въздържате от активни действия и да наблюдавате всичко, което се случва около вас, като страничен наблюдатели. Така ще можете да видите кой точно се опитва да сложи пръта в колелата ви.

Стрелец

Смехът е здраве и днес на вас това лекарство се препоръчва в големи дози. В този момент това е единственото, което може да направи деня ви хубав. В противен случай той ще бъде сив и скучен.

Козирог

Този петък най-важната и най-необходимата ваша черта ще бъде точноста ви. Ако в момента това ваше качество се е изпарило, ще трябва да го намерите много бързо. В този момент разсеяността и невниманието ще са чертите, които само ще ви вредят.

Водолей

Този петък забравете за всякакви възможности за конфронтация и помислете как да я превърнете в сътрудничество. Това, което трябва да направите, е само да направите първата крачка. Не е толкова страшно.

Риби

Този петък може неочаквано да разберете, че нещо, което сте считали за ваша тайна отдавна вече е известно на всички. Лошото е, че те ще се опитата да се възползват от тайната ви. Хубавото е, че ще имат възможност само днес, а те едва ли са толкова бързи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама