Голям успех очаква една зодия на 12 април

  • Голям успех очаква една зодия на 12 април
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 12.04.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Овен

Този петък околните трудно ще понесат ваша шега. Може би е добре да се повеселите в позната компания вечерта, а през деня да бъдете умерени.

Телец

Днес ще сте изключително чаровни. Това може да ви донесе някои позитиви в работа, но те едва ли ще са дълготрайни.

Близнаци

Този петък не се водете по чуждия пример. Опитът на другите сега няма да е валиден за вас. Намерете вашия собствен подход към нещата.

Рак

Днес се наслаждавайте на всичко, което се случва в момента, а не да мислите за бъдещето. В този момент няма да можете да му повлияете, така че го оставете да се развива само.

Лъв

Възможностите ви за щастие са толкова близо до вас, че да тръгнете да го търсите през девет планини в десета и през девет морета в десето, ще е просто загуба на време. Просто си отворете очите и се огледайте около вас.

Дева

С каквото и да се заемете днес, то едва ли ще изисква някакви усилия от ваша страна. Докато си помислите да започнете нещо и то вече ще е готово. Единственото, което трябва да направите в този момент, е да дефинирате точно мислите си.

Везни

Днес ще се случи нещо, което е важно за вас и което сте очаквали отдавна, но за съжаление ще се случи във ваше отсъствие. Радвайте се на факта, че се е случило и не съжалявайте, че не сте били там.

Скорпион

Този петък е най-добре да се въздържате от активни действия и да наблюдавате всичко, което се случва около вас, като страничен наблюдатели. Така ще можете да видите кой точно се опитва да сложи пръта в колелата ви.

Стрелец

Смехът е здраве и днес на вас това лекарство се препоръчва в големи дози. В този момент това е единственото, което може да направи деня ви хубав. В противен случай той ще бъде сив и скучен.

Козирог

Този петък най-важната и най-необходимата ваша черта ще бъде точноста ви. Ако в момента това ваше качество се е изпарило, ще трябва да го намерите много бързо. В този момент разсеяността и невниманието ще са чертите, които само ще ви вредят.

Водолей

Този петък забравете за всякакви възможности за конфронтация и помислете как да я превърнете в сътрудничество. Това, което трябва да направите, е само да направите първата крачка. Не е толкова страшно.

Риби

Този петък може неочаквано да разберете, че нещо, което сте считали за ваша тайна отдавна вече е известно на всички. Лошото е, че те ще се опитата да се възползват от тайната ви. Хубавото е, че ще имат възможност само днес, а те едва ли са толкова бързи.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.