Голяма ПРОМЯНА за една зодия на 8 май

  • Голяма ПРОМЯНА за една зодия на 8 май
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 08.05.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Овен

Тази сряда не превишавайте правомощията си. Помислете дали действително имате право да претендирате за нещата, които искате.

Телец

Днес не бъдете вестителят на отрицателните подозрения. Оставете другите сами да стигнат до своите прозрения.

Близнаци

Тази сряда помислете как бихте могли да бъдете полезни на себе си. Може да ви помолят за услуга. Приемете само ако това няма да отнеме ваше ценно време и ресурси.

Рак

Днес може да ви хрумне изненадваща идея, свързана с личния ви живот. Ако се чувствате добре, значи е време да я реализирате.

Лъв

Тази сряда може да си позволите да проявите слабост. Никой не може да е винаги във върхова форма и вие не сте изключение, а в това няма нищо срамно.

Дева

Не търсете съвети от недостатъчно познати хора. Колкото и надежден да ви се струва някой, за подобни неща си трябва доверие, изградено с години.

Везни

Тази сряда е добре да допуснете всеки вариант за развитие. Бягството от привичното ще ви даде много повече, отколкото предполагате.

Скорпион

Днес не се колебайте да бъдете по-различни от обикновено. Сега може да дадете воля на някоя от вашите лудости, стига да не нарушава закона.

Стрелец

Тази сряда е добре да излезете извън своя поглед върху нещата. Наблюдавайте нещата около себе си и не попадайте в капана на разбирането, че вие сте най-нещастни на този свят.

Козирог

Тази сряда се опитайте да вкарате нов елемент на разнообразие във всекидневието си. Дори да посветите целия си ден на това - той няма да е загубен.

Водолей

Днес може да бъдете подложени на неочаквана проверка. Сега е моментът да покажете, че сте винаги готови и не се измъквате от отговорност.

Риби

Тази сряда може да помислите за своето развитие в дългосрочен план. Затова обаче ще на нужни реални действия и то сега.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.