Хармоничен ден очаква една зодия на 25 ноември


Хармоничен ден очаква една зодия на 25 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този понеделник не оставайте длъжни на конкурентите си. Способни сте да предложите идея и решение на проблем, за който никой по-рано не се е досетил.

Телец

Този понеделник не взимайте нищо назаем. Направете така, че да не сте зависими от никого. Свободата няма цена.

Близнаци

Този понеделник е добър ден да направите опит да се разделите с ваш лош навик. Потърсете съвет от специалист или ваш познат, който е минал по същия път.

Рак

Днес не се впускайте в конфликти, ситуацията може да стане опасна за вас, направете всичко възможно, за да се сдържите от остра реакция.

Лъв

Този понеделник ще ви донесе много задължения, с които обаче ще се справите с радост. Т.е. работата днес няма ви плаши. Заслужено може да разпуснете вечерта с приятели.

Дева

Този понеделник звездите ви съветват да бъдете умерени и спокойни. Така ще спечелите повече, отколкото ако развихрите емоционалността си. Нищо не ви коства да опитате няколко часа да сте по-сдържани.

Везни

Този понеделник е добре да се опитате да се сдържате. Не се подавайте на отрицателните мисли – винаги е най-лесно да се реагира нервно. Покажете класа и запазете мъдро спокойствие.

Скорпион

Това е ден, в който може да се наложи да признаете ваша грешка. Нищо не е фатално. Чрез постъпката си може да спечелите повече, отколкото очаквате.

Стрелец

Днес ще е добре да се опитате да сте по-сдържани и разсъдливи. Интуицията ви ще е засилена, но вместо веднага да изразите мнението си, по-добре го запазете за себе си и просто наблюдавайте събитията.

Козирог

Този понеделник не бъдете милостиви към съперниците си. Това не означава да сте жестоки с тях, но не им давайте и подаяние.

Водолей

Очаква ви спокоен и хармоничен ден без непредвидени събития. Ще сте заети основно с дреболии, но нека това не ви отчайва, именно малките неща, градят големите.

Риби

Този понеделник не си поставяйте неизпълними цели. Сега може да се насладите на постигнатото. Упражнявайте умението си да казвате: "Не."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама