Хубава новина за една зодия в хороскопа за 3 септември


Хубава новина за една зодия в хороскопа за 3 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази неделя бъдете по-деликатни за себе си, не разкзвайте свои тайни и друга информация, тъй като тя може да стане храна за интриги и сплетни. Дайте предимство на интуицията си и бъдете по-предпазливи особено с непознати.

Телец

През този ден обърнете повече внимание на партньора ви. Той има нужда от подкрепа, а не от критики. Това може да го получи навсякъде, вашата роля е друга.

Близнаци

Тази неделя ще имате повече задължения с децата, отколкото сте си представяли. За тях точно сега е много важно да усетят, че общуването им е от голямо значение за вас.

Рак

Тази неделя се опитайте да избягвате конфликтите с близките ви хора. Наблегнете на това, което ви сближава и обединява, другото най-лесно се вижда.

Лъв

През този ден не се изкушавайте от предложения за лесно печелене на пари. Колкото по-прекрасно ви представят нещата, толкова по-голяма е вероятността за измама.

Дева

През този ден това, за което няма да ви се наложи да се притеснявате, са парите. Дори се очаква да получите допълнителни средства от най-неочаквано място. Вероятно някой ще се сети да ви върне дълг.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама