Интересно предложение очаква зодия на 2 юли


Интересно предложение очаква зодия на 2 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес няма да имате възможност да лавирате. От вас ще се изисква ясен и точен отговор. Това ще е полезно и за вас самите.

Телец

Това е ден, в който ще откриете нещо много важно за себе си. Покажете, че цените случилото се пред човека, който има заслуга за това.

Близнаци

Днес трябва да потърсите истината в малките неща. Засега оставете големите планове, още не им е дошло времето.

Рак

Това е ден за мънички радости. Обърнете внимание на малките жестове от страна на любимия ви човек и ги изживейте заедно.

Лъв

Днес помислете за забравените дейности, които преди са ви носили удоволствие и наслада. Време е да възобновите свое хоби.

Дева

Това е ден, в който да помислите за вашето развитие в професионална или лична насока. Идеите ви ще са плодотворни.

Везни

Този вторник не попадайте в плен на тъгата. Може да ви се струва, че сте отчаяни, но едно малко усилие ще ви извади от унинието.

Скорпион

Днес ще имате възможност да помогнете на приятел и да го ободрите. Не пестете добрите думи и надеждата за него.

Стрелец

Днес може да ви потърсят от необичайно място. Ще получите интересно предложение, но не бързайте да приемате. Проучете добре условията.

Козирог

Този вторник е добър ден за финансови операции. Ако ви предстоят крупни покупки, изберете червения цвят. Той ще ви носи късмет.

Водолей

Днес не бъдете прекалено големи съдници. Може да посочите нечии грешки, но не наблягайте прекалено на тях. Посочете решение.

Риби

Този вторник оставете нещата да се развиват от само себе си. Вероятно няма да сте във форма да взимате решения. Не започвайте важни разговори.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама