Как да го накараш да се влюби в теб според зодията ти


Как да го накараш да се влюби в теб според зодията ти
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Разкрийте дивата си страна. Не се страхувайте да бъдете себе си, за да спечелите сърцето на избраника си. Той ще се възхищава на това колко сте дръзки и готови да преследвате това, което искате, без да се притеснявате прекалено много от резултата. Покажете му колко смели и независими наистина можете да бъдете и той веднага ще се влюби.

Телец

Покажете как вашето упорство ви помага да преминете през най-трудните периоди от живота. Човекът до вас ще обикне факта, че нищо и никой не може да отвлече вниманието ви от постигането на целите ви. Как вътрешно се мотивирате да изпълнявате всичко, което искате.

Близнаци

Ако искате да накарате някой да се влюби във вас, покажете своя безгрижен чар. Нека да усетят вашата заразяваща енергия и да видят истинската ви и неподправена същност. Положителната ви енергия привлича околните, така че със сигурност ще въздейства и върху избраника ви.

Рак

Покажете чувствителната си страна. Използвайте я като най-голямото си предимство. Нека той да е наясно, че вашите чувства могат да бъдат дълбоки, но са искрени и чисти. Избраникът ви ще се радва, че не се страхувате да изразите себе си и да покажете емоционалната си страна.

Лъв

Покажете колко сте оптимистично настроени. Той ще се влюби във вас заради невероятната ви способност да виждате доброто дори в най-мрачните времена. Вашата непоколебима вяра ще го привлече. Покажете му, че животът с вас е всъщност сън и всичко ще се случи по правилния начин.

Дева

Деви, нека вашата способност да бъдете глас на разума да покаже на бъдещия ви партньор колко ценни сте наистина. Той ще бъде привлечен към вашата спокойна природа и способност да работите в каквато и да е хаотична ситуация, която животът ви хвърля. Спокойното ви поведение ще бъде дар за него и той няма да може да се отърве от вас.

Везни

Покажете своята любяща и харизматична страна. Вашият избраник ще бъде привлечен от силното усещане за морал и справедливост, което имате в живота. Ще бъде впечатлен от начина, по който се изправяте пред нещата, в които вярвате. Покажете своята грациозна, грижовна и любяща страна и той ще моли за още!

Скорпион

Използвайте страстта си, за да спечелите. Той ще се влюби в начина, по който искате само и единствено него. Покажете своята страстна страна и колко опияняваща може да бъде любовта ви. Той няма да може да ви се насити!

Стрелец

Покажете своята хумористична и остроумна страна. Вашият избраник ще бъде привлечен именно от нея. Разкрийте как обичате да гледате на живота от положителната му страна и как винаги постигате с лекота целите си. Той ще бъде привлечен от спокойната ви личност и от вашето най-голямо желание да направите този свят по-щастливо и по-добро място.

Козирог

Вашето здраво присъствие в живота на избраника ви, както и вашата доброта, ще бъдат нещото, което ще го привлече като магнит към вас. Покажете му как всъщност можете да бъдете подкрепящи и ще го накарате да се влюби истински във вас!

Водолей

Покажете на избраника си свободния си дух. Той ще бъде привлечен от начина, по който живеете живота си толкова безгрижно и диво. Ще обикне начина, по който избирате да живеете, без да се съобразявате с правилата на обществото. Разкрийте се пред него и той веднага ще се влюби.

Риби

Покажете вашата сърдечна и грижовна страна. Вашият избраник ще бъде привлечен от вдъхновяващата ви природа и това ще го насърчи да направи промени в собствения си живот.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама