Как различните зодии възприемат изневярата


Как различните зодии възприемат изневярата
Снимка: iStock/Guliver

Изневярата е нещо, което приема различна форма за всеки отделен човек. За някои тя не съществува, за други дори погледите се смятат за изневяра, а сексът е най-лошото нещо, което любимият може да им причини.

Оказва се, че зодията също има влияние върху това как приемате изневярата. В зависимост от зодиакалния знак може да се определи до колко сте склонни да изневерите.

Ето какво мислят различните зодии за изневярата:

Овен

Овните са от онези хора, които обичат да са център на света, не само за себе си, но и за околните. Затова искат партньор, който мисли точно по този начин за тях. Ако разберат, че не е съвсем така, много бързо ще потърсят друг, който да ги боготвори.

Телец

Телците са идеалът за лоялност. Когато решат, че обичат някого, те са напълно отдадени. Никога не биха си и помислили да изневерят, освен ако партньорът им не им покаже, че не иска да им даде цялата любов на света.

Близнаци

Близнаците са от хората, които много рядко могат да задържат вниманието си само върху един човек. Именно това ги кара доста често да имат по няколко паралелни връзки. Така подсилват интереса си и не допускат да се впуснат в скучна и еднотипна връзка.

Рак

Раците имат нужда от стабилност, за да се чувстват спокойни и щастливи. Изневярата ще ги лиши от тази стабилност и ще ги накара да се почувстват зле. Именно затова я избягват и предпочитат да бъдат само с един човек. За тях е непростимо да накарат любимия да страда.

Лъв

Царската зодия обича да е в светлините на прожекторите. Именно затова искат партньорът да ги боготвори и да дава всичко за тях. Ако усетят, че не е така, са склонни на изневяра, за да възстановят самочувствието си.

Дева

Девите се притесняват страшно много за всякакви неща. В този случай, една изневяра би била източник на още стрес, от който те нямат никаква нужда. Но те са и големи перфекционисти, които искат същото от партньора. Ако той не може да отговори на изискванията, просто ще си намерят друг. Но в никакъв случай няма да изневерят.

НАУЧЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама