Как се държат зодиакалните знаци в леглото


Как се държат зодиакалните знаци в леглото
Снимка: iStock/Guliver

Ако искате да знаете какви сексуални зависимости има новият ви избраник и какво да очаквате, тогава просто попитайте кога се е родил. Изготвихме препоръки за всеки зодиакален знак. Просто трябва да изберете този, който отговаря на вашия темперамент.

Овен 

Нямате голям късмет, ако харесвате чувствена прелюдия и бавен секс. Представителите на тази зодия никога няма да се съгласят на романтично действие - дайте им адреналин, активност и възможност да доминират. Е, ако сте свикнали напълно да се предавате на партньора си, значи нещо очарователно ви очаква, повярвайте ни.

Телец 

С тази зодия се подгответе за експерименти, щедро подправени с естествени феромони. Те не са против табутата, но са твърде прилични, за да ви предложат нещо подобно още на първата среща (Идеалната първа среща според зодията ТУК). Затова трябва да хванете бика за рогата в истинския смисъл на думата.

Близнаци 

О, тези Близнаци! Този двоен знак еднакво успешно успява да бъде както основната цигулка в оркестъра, така и допълнителен инструмент. Те са известни с творческия си подход към бизнеса, така че не се изненадвайте, ако веднага ви се предложи да включите сексуални играчки и други стимулиращи джаджи в процеса.

Рак 

Представителите на тази зодия обичат ролевите игри и лесно намират всички ваши ерогенни роли. Вярно, бъдете готови за факта, че често правят всичко технически, без да влагат душата си в самия процес.

Лъв

Мечтаете ли да се пробвате като режисьор и търсите ли звезда за вашия дебютен филм? Тогава имате невероятен късмет! Лъвовете обичат да блестят, следователно обективите на филмовите камери само ще ги разбудят и ще развеселят гордостта им. Те са готови да повтарят сцените отново и отново, само за да ви докажат кой наистина е истинска суперзвезда!

Дева

Някои наивно смятат, че Девата е сдържана както в живота, така и в леглото. Именно в спалнята представителите на тази зодия свалят маската си и си позволяват истински релакс. Те не забравят за партньора, а се опитват да му доставят максимално удоволствие.

Везни 

Везните са истински ценители на дълги прелюдии и изискани ласки. Те могат да въплъщават с вас всяко изящно въображение, но ще се съсредоточат само върху собствените си желания и чувства. Затова не очаквайте, че цялото внимание ще бъде фокусирано върху вас.

Скорпион 

Ако се окажете в леглото със Скорпион, тогава просто забравете за своята стеснителност и се пригответе да се забавлявате. Те интерпретират експертно езика на тялото, така че ще отгатнат и изпълнят всяко ваше желание.

Стрелец

Представителите на този знак са много по-заинтересовани от процеса на ухажване и веднага щом обектът на желание се предаде, Стрелецът веднага губи интерес и намира нова муза. В периода на цветя и бонбони те нямат равни, само в леглото ролята на съблазнител по някаква причина не работи, просто не искат да инвестират емоции в самия процес.

Козирог

Козирозите се вълнуват за броени минути и се отличават със специалната си издръжливост. Ето защо, ако сте привлечени от дълги разстояния и игри, използвайки определено господство, тогава можете спокойно да изберете Козирог за свой партньор.

Водолей 

Този зодиакален знак се представя в ролята на учен, застанал на прага на грандиозно откритие. Те обичат да експериментират и да използват различни материали, различни структури, температурни разлики и продукти като импровизирани средства. Искате ли да бъдете част от това секс-гастрономично действие? Тогава нека вашият Водолей да разбере, че винаги са искали да се видите в ролята на експериментатор.

Риби

Представителите на този знак просто не могат да обидят партньора си с отказ, така че те лесно се съгласяват на всички ваши експерименти. Рибите са невероятно чувствени, затова се опитват да доставят на избраника си максимално удоволствие.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама