Как се извиняват различните зодии, когато „стъпят накриво“


Как се извиняват различните зодии, когато „стъпят накриво“

На всеки човек му се случва да сбърка, независимо от зодиакалния знак. Но как ще реагираме след като вече сме прегрешили зависи до голяма степен именно от него. Дали гордостта ви е твърде голяма, за да се извините, или предпочитате „чистите сметки“, разберете от редовете по-долу.

Овен

Овните винаги осъзнават грешката си малко след като са я направили. После започват да съжаляват, „посипват главата си с пепел”, шумно и ярко изразяват чувствата си към своя наранен партньор. Но не просят прошка, гордостта им не го позволява. По-вероятно е да чуете нещо от сорта на „Това сякаш не бях аз...“.

Телец

Телците почти никога не допускат „случайни“ грешки. О, те наистина добре знаят какво вършат, така че въпроси от сорта на „Осъзнаваш ли какво направи?!“ са напълно излишни. Още по-лошо – те нямат никакво намерение да се извиняват за каквото и да било.

Близнаци

Лекомислени и винаги „над нещата“, представителите на тази зодия често не усещат, че извършват нещо нередно. А дори и да го извършат, не си го слагат на сърце чак толкова, за да ви молят за прошка. Извиненията им често са преплетени с момента на изненадата - „Ама ти сега защо се сърдиш? Къде сбърках? Добре де, извинявай...“

Рак

Раците са доста интересни същества. Дори в моментите, когато са „стъпили накриво“, те отново се изживяват като жертви. Разбирайте, че каквото и да се е случило, вината не е тяхна, били са притиснати от обстоятелства и по-скоро вие сами сте си виновни, че сте ги поставили в подобна ситуация.

Лъв

Грешките на Лъвовете често са продиктувани от жадно за внимание его. Те искат да са център на вниманието денонощно и ще направят всичко по силите си, за да ви го покажат. Извиненията им не звучат никак искрено, най-вероятно защото и не съжаляват за случилото се...

Дева

Ако някъде, някой е пресякъл пътя на една Дева „неправилно” или се е изказал по начин, който я е наранил, тя не го забравя. Не бърза, умее да чака и все някога му го връща, обикновено в най-точния момент и по най-болезнения начин. Извиненията са от типа „Аз ли? Как можа да си го помислиш!?”, а после леко самодоволно: „Ти помниш ли преди…”

Везни

Везните не обичат да нараняват хората и да влизат в открити конфликти. Всъщност, по-правилно е да кажем, че бягат като „дявол от тамян“, когато трябва да влязат в спор. Дори в моментите, когато са сбъркали, те предпочитат да използват всички налични средства, за да запазят тайната си и да не се налага да се извиняват.

Скорпион

Скорпионите са известни със своите принципни прегрешения, при това продиктувани от „собствен морален кодекс”, уникален за този зодиакален знак. Те смятат, че не дължат обяснения никому, така че ако нещо не ви харесва в поведението им, проблемът си е ваш!

Стрелец

Бързо палят, бързо гаснат – такъв е животът, не можем да се сърдим и някак е много трудно. Те никога не правят нещо с цел да наранят човек, просто все така се случва. Извиненията им звучат доста нелепо, използват хиляди думи, примери и в крайна сметка нищо не се разбира.

Козирог

Козирозите са доста принципни хора. Те си слагат спирачки за прегрешения, но е факт, че съчетават мотиви и характеристики от Лъва /силно его/ и Телеца /пресметливост/, така че винаги бъдеще нащрек. Извиненията им са открити и искрени – като самите тях.

Водолей

Водолеите са меко казано „оперирани от чувство за вина“. Едва когато видят колко много са наранили другия с действията си, могат да се прежалят за едно суховато „Извинявай“.

Риби

Ако Рибите изпитват чувства като беразличие и скука, тогава потъват в дълбините на незнайното, където никой не може да ги открие. И не разчитайте на съчувствие, съжаление и извинение, макар това е да е характерно за тази зодия.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама