Как ще се отрази ретроградната Венера на любовта?


Как ще се отрази ретроградната Венера на любовта?
Снимка: iStock/Guliver

Любовният на всички ни ще стане малко по-сложен, тъй като Венера става ретроградна във въздушния знак на Близнаци точно на 13 май. „Женската” планета, символизираща любовта и лукса, ще се задържи така до 25 май, напомняйки ни, че винаги имаме избор, дори и да не смятаме така в даден момент. Какво обаче ще ни вземе и донесе Венера в тази си позиция?

В астрологията Венера е планетата на любовта, красотата, физическите и материалните удоволствия. Тя определя начина, по който обичаме, по който искаме да бъдем обичани, какво означава красотата за нас и как визуализираме хубавия живот.

3 АБСОЛЮТНО ГРЕШНИ МИТА ЗА БЛИЗНАЦИТЕ

Венера е планета, която има тенденция да става ретроградна на всеки две години и се задържа така за 40 дни. Този период от време представлява пътешествие за всеки от нас и в зависимост от това къде се намираме в любовен план оказва влияние на хода на събитията. Докато този транзит приключва на 25 юни, енергията и изборите, които правим през периода, ще бъдат в сила до следващата ретрограда през януари 2022 година.

Ретроградната Венера ни дава възможност да прегледаме някои от нашите избори за любовта, парите и удоволствията. Целта на това занятие обаче се определя от знака, през който се движи. Например, по време на последната ретроградна фаза всичко опираше до истината - да видим, почувстваме и живеем чрез истината на нашата връзка. За много отношения, изградени върху лъжи и тайни, това беше преломен момент и настъпиха неочаквани или хаотични събития.

Тази конкретна ретроградна Венера в Близнаци ще бъде интересна, защото има за цел да ни покаже изборите и решенията, които съществуват за нас, както в любовния ни живот, така и в общия ни житейски път. В крайна сметка, Близнаците са въздушен знак, който представлява едновременно психическото стимулиране, но и двойствеността, която съществува в живота. Защото дори в най-лошия си ден винаги имаме избор - понякога просто не го виждаме или си затваряме очите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама