Как всяка зодия разбира, че е срещнала „единствения“


Как всяка зодия разбира, че е срещнала „единствения“
Снимка: iStock/Guliver

Всеки човек си мечтае един ден да срещне онази изпепеляваща любов, за която са се писали книги и са се снимали не един и два филма. Но как реагират различните хора, когато това се случи? Вижте как всяка зодия разбира, че е срещнала „своя човек“.

Овен

Овенът ще разбере, че е намерил истинската си любов, когато се почувства напълно ангажиран с половинката. Най-вероятно ще искате да сте около този човек по всяко време на денонощието, а не просто за развлечение. Вече не гледате на една връзка като на лишаване от свобода, а точно обратното – като окриляване.

Телец

Телецът разбира, че е срещнал своя човек, когато спре да поставя под съмнение чувствата си. Най-накрая можете да си поемете глътка въздух, знаейки, че всичко се случва с някаква причина. Вече не се чудите дали този човек ще ви напусне, или лъже за любовта си към вас. Партньорът ви започва да ви носи усещане за сигурност, увереност и щастие, което никога не сте изпитвали досега.

Близнаци

Близнаците осъзнават, че са срещнали сродната си душа, когато вече спрат да се възприемат като странни. Няма да изпитват нужда да носят маска, криейки човека, който наистина са отвътре. Ще се почувстват комфортно в собствената си кожа и ще ви дадат възможност винаги да бъдете верни на себе си, независимо от обстоятелствата.

Рак

Ракът ще разбере, че най-накрая е срещнал „единствения“, когато се почувства оценен, сякаш усилията му не са напразни. Представителите на зодията няма да изразходват цялото си време и енергия, за да накарат връзката да работи, защото това ще се получи естествено, а когато нещо не върви – парньорът ще ги срещне по средата, за да уточнят проблемите.

Лъв

В момента, в който спрат да се чувстват водещи във връзката, Лъвовете са срещнали своя „звероукротител“. Най-накрая ще предадат част от егоистичната си сила на половинката, защото любовта е преди всичко компромиси и съвместна работа. С този човек най-накрая намерихте всичко, което търсихте - някой, който ще бъде и най-големият ви фен, и най-големият критик.

Дева

За Девите истинската любов настъпва, когато се почувстват приети и разбрани. Може би в миналото сте намирали връзките за стресиращи и неприветливи заради постоянното напрежение от това дали правите партньора достатъчно щастлив. Вашата истинска половинка ще ви накара да се почувствате сякаш сте се върнали у дома след дълго скитане.

Везни

Явно най-накрая сте спрели да се притеснявате дали „да се установите“ с някой означава, че пропускате други възможности. Честито, ако сте намерили човек, който ви прави толкова щастливи в момента, че дори не можете да си представите какво би било утре без тях.

Скорпион

Скорпионът ще усети, че е срещнал своята половинка, когато емоционалните му стени рухнат напълно. За първи път усещате, че искате да отворите душата си и да споделите живота си с този специален човек. Свикнали сте да държите хората на безопасно разстояние, като никога не ги пускате напълно. Но вашата половинка ще промени всичко това!

Стрелец

Стрелците са сложна зодия, която все си мисли, че в „другия двор тревата е по-зелена“. Е, в момента, в който срещнат сродната си душа, това възприятие ще се промени. Ще имате чувството, че всъщност искате да се ангажирате с тази връзка – както емоционално, така и физически.

Козирог

Козирогът ще разбере кога най-накрая е намерил своя човек, когато любовта вече не го уморява. Ще спрете да се чувствате сякаш сте с някой, който не разбира вашите настроения и мотиви и трябва постоянно да се оправдавате. Най-хубавото е, че за вашата сродна душа ще сте „отворена книга“ и няма да има нужда дори да казвате нещо.

Водолей

Водолеят ще разбере кога най-накрая е намерил любовта, когато пусне „гарда“. Ще спре да защитава сърцето си от счупване и ще пусне човека до себе си, за да остане там завинаги.

Риби

Вашият човек ще разкрие онази страстна и чувствена страна, която държите на „скришно“ място толкова години. Най-накрая отново се чувствате любопитни и приключенски настроени към живота и със сигурност ще знаете, че е правилно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама