Какви жени харесва според неговата Венера


Какви жени харесва според неговата Венера
Снимка: iStock/Guliver

Срещали ли сте някога мъж, с когото имате страхотна сексуална химия, но никаква интелектуална или емоционална съвместимост? Имали ли сте чудесна съвместимост, но без онази специална искра? Били ли сте привлечени от някого, но несподелено?

Ако е така, ето малко информация, която ще ви помогне да разберете защо връзките ви не са се получавали.

Венера

Когато опознавате някой мъж, добре е да проверите в кой знак е била Венера по време на неговото раждане. Това е най-важната позиция по отношение на астрологичната съвместимост и показва от какъв тип жена той се чувства неудържимо привлечен на всички нива.

За да откриете това, трябва да знаете неговата дата, час и място на раждане, а позицията на Венера можете да откриете в астрологичните сайтове.

Запомнете, че дори вашите слънчеви знаци (т.е. зодии) да са съвместими, все пак е добре да проверите и за Венера.

Мъж с Венера в Овен

Привличат го борбени, директни, предизвикателни и независими жени. Харесва му да го държите нащрек, независимо дали чрез интелигентни, остроумни закачки или чрез властно, авторитарно държание. Няма нищо против по-грубата игра и обича да се състезава с обекта на своите чувства.

Мъж с Венера в Телец

Привличат го земни и женствени жени. Неговият идеал е домакиня от 50-те, докато той се грижи и осигурява семейството. Той е много чувствен и цени жена, която е грижовна, мила и майчински настроена.

Мъж с Венера в Близнаци

Привличат го жени, които са изключително интелигентни. Разговори, остроумни закачки и обмен на информация е това, което го възбужда. Колкото по-загадъчен и завладяващ е вашият ум, толкова по-привлечен ще бъде той.

Мъж с Венера в Рак

Привличат го чувствителни и състрадателни жени. Харесва жени, които са много емоционални и дори прилепчиви, така че ако се притеснявате, че сте твърде нуждаеща се, това няма да е проблем за него. Иска само вие да обръщате внимание на неговите нужди по същия начин.

Мъж с Венера в Лъв

Привличат го повърхностни неща като добър външен вид и популярност. Колкото по-показна, шумна и бляскава сте, толкова повече ще си падне той. Харесва горди и самоуверени жени, така че не се страхувайте да заявите на света, че сте точно такава.

Мъж с Венера в Дева

Привличат го семпли и практични жени. Естественият вид го възбужда, така че не е нужно винаги да сте нагласена и гримирана. Харесва жени, които са начетени и с усет към детайлите. Ще забелязва всички малки неща, които правите за него.

Мъж с Венера във Везни

Привличат го артистични, романтични и женствени жени, особено ако са момичешки типаж. Познанията ви в областта на културата, литературата, киното, музиката и изкуството ще го впечатлят и заинтригуват. Грубостта и шумността го отблъскват.

Мъж с Венера в Скорпион

Привличат го фатални жени и преследва тези, които са пълна загадка за него. Вашият силен сексапил е от първостепенно значение за него, както и дълбочината на вашата душевност и емоционалност. Търси любовница, с която да споделя най-интимните си и забранени тайни. Не се страхува от страстта.

Мъж с Венера в Стрелец

Привличат го жени, които са авантюристични и забавни. Ентусиазмът, чувството за хумор и лекомислието са това, което го възбужда. Ако можете да бъдете игрива и едновременно философски настроена, това е двойна победа. Дълбоките интелектуални разговори също го вълнуват.

Мъж с Венера в Козирог

Привличат го жени с власт. Познавате ли мъж, влюбен в шефката си само защото е шефка? Е, това е той. Уважава амбицията, дисциплината и авторитета, така че не се страхувайте да му разкажете за големите си планове да завладеете света. Както и да му казвате точно каквото мислите.

Мъж с Венера във Водолей

Привличат го жени, които са най-вече различни. Колкото по-непокорна, революционно настроена и анти-авторитарна сте, толкова по-добре. Вашата ексцентричност и уникални особености са това, което го възбужда. Фразата „бъди каквато си“ тук е съвсем на място. Харесва оригинални жени и с удоволствие ще дискутира всичко интересно с вас.

Мъж с Венера в Риби

Привличат го жени, които са спокойни, сладки, мечтателни и плуват по течението. Няма нищо против, ако сте ранима и пасивна. Предпочита той да води. Обича да бяга във вашия фантастичен свят, както и да взема вас в неговия. Заедно ще споделяте много сладки и спокойни приключения.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Вчера бях умен, затова исках да променя света. Днес съм мъдър. Затова променям себе си.

Шри Чинмой

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама