Какво мрази той в жените – според зодията


Какво мрази той в жените – според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Всеки мъж мрази определени неща у жените – неща, които го изнервят, фрустрират и които избягва на всяка цена. Тези неща са различни при всеки, но до голяма степен зависят и от зодиакалния знак.

Овен

Той мрази когато хората не се опитват или се отказват прекалено лесно. Никога не му позволявайте да спечели и не се отказвайте от игра. Той ще ви уважава (дори да загубите), ако сте вложили всичко от себе си. Но мрази, когато се отказвате, без дори да сте опитали. Служебната победа не е толкова сладка като истинската.

Телец

Той мрази, когато не му е позволено да бъде себе си. Телецът обича удоволствията и когато му е отказан достъп до тях, съжителството с него става трудно. Ако иска нещо и получи "не" за отговор, той ще потиска този, който му пречи. За него смисълът на живота е в удоволствията и ако му ги забраните, ще го разгневите много.

Близнаци

Той мрази, когато му казват "млъкни" или "пази тишина". Животът на Близнаците се върти около комуникацията и това да изразява вербално мислите и чувствата си. Когато трябва да замълчи, има усещането, че е лишен от едно от сетивата си и това изобщо не му харесва.

Рак

Той мрази безразличието повече от всичко. Полудява, когато някой казва, че не му пука или не чувства едно или друго нещо. Емоциите са това, което дава цвят на живота на Рака и ако не чувствате нищо, все едно не сте жив; вие сте като робот, а той не иска да има нищо общо с роботи.

Лъв

Той мрази, когато хората са стиснати. Според Лъва, когато имаш пари, трябва да ги споделяш. Не става дума за хора, които живеят с ниски доходи и се съобразяват с бюджета си. Мрази, когато заможните хора са скъперници. Той е много щедър с тези, които обича и смята, че всички трябва да са като него.

Дева

Мъжете Дева имат непоносимост към хора, които са умишлено глупави и ограничени – такива, които са прекалено мързеливи да четат, да изследват, да развиват ума си. Не става дума за хора с ментални дефицити, а за такива, които имат интелигентност, но нямат желание да я използват. Ако някой е доволен да гледа телевизия по цял ден и не се интересува какво става по света, той няма място в живота на Девата.

Везни

Везните мразят хора, които предизвикват неприятности само защото са отегчени. Те не харесват излишните конфликти и предпочитат всичко да се разрешава по мирен път. Мразят, когато някой подхожда към тях с агресия и желание да предизвика негативна реакция.

Скорпион

Скорпионът мрази измамници от всякакъв вид – такива, които са неверни в отношенията си, такива, които мамят в игри, такива, които се преструват на някой друг. Намира измамниците и лъжците за непочтени и не иска да има нищо общо с тях. Ако излъжете Скорпион, сте мъртви за него.

Стрелец

Стрелецът мрази да пропуска каквото и да било. Ако пътува (а той често пътува), иска да изследва всеки сантиметър от града, да участва във всеки фестивал, да опита местни ястия или обичаи. Чувстват се измамени, ако не пробват всичко, което мястото може да предложи. Идеята, че "винаги можеш да дойдеш пак", при него не работи.

Козирог

Козирозите мразят финансовата несигурност. Много рядко ще намерите Козирог с лошо кредитно досие или без банкова сметка. Те се грижат добре за парите си и работят здраво, за да ги получат и защитят. Важните решения в техния живот – като това да се оженят или да купят дом – се базират на състоянието на финансите им.

Водолей

Водолеите мразят, когато някой е фалшив и неискрен. Те приемат всички хора с характерните им особености и когато някой е фалшив и се преструва на нещо, което не е, това ги отблъсква. Бъдете себе си, без значение колко сте странни, ако искате Водолеят да ви хареса.

Риби

Рибите мразят чувството, че са притиснати. Те не се справят добре с крайните срокове. Предпочитат да завършат проекта, когато сами преценят. Ако мъжът Риби се чувства под натиск да свърши нещо, той няма да иска да го свърши и вдъхновението му ще изчезне. Той има нужда от гъвкавост, за да прояви своята креативност.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама