Какво вещаят звездите за май


Какво вещаят звездите за май
Снимка: iStock/Guliver

Ето какво ви очаква през май според зодиака.

Овен

Първите дни на май ще ви предложат трудно устоимо изкушение. Възможно е да ви обещаят чудеса, но колкото и да са красиви не се главозамайвайте. Всичко има своята цена и колкото повече получавате толкова повече ще трябва да дадете. Някои представители на знака може да започнат приятелство с чужденец. В средата на месеца може да ви се стори странно предложението от страна на партньора ви, но не го пренебрегвайте с лека ръка. Върнете се след няколко часа на идеята и я разгледайте внимателно от всичките ѝ аспекти. Там със сигурност има изгода и за вас. Ако се появи здравословен проблем не го пренебрегвайте. Потърсете консултация от специалист, който ще ви насочи към най-правилните действия. Самолечението не е вариант. В последните дни на месеца може да си подарите кратка почивка преди началото на лятото.

Телец

Ще ви се наложи здраво да поработите през този месец. Но това ще е само във ваша полза, тъй като ще ви донесе укрепване на финансовото състояние. В момент, когато другите ще започна да мислят за почивка вие запретнете ръкави, за да изпреварите конкуренцията. Сега ще сте в състояние да поставите една солидна и сериозна основа за комфортното ви съществуване до края на годината. В средата на месеца е възможно да ви предложат интересен проект, в който да участвате със собствени средства. Не отхвърляйте идеята веднага - това е вашият шанс имате собствения си бизнес. В сферата на любовните взаимоотношения очаквайте върхове и спадове. Периодът ще е наистина важен и ще преживеете събития, които ще ви сближат с половинката ви. Някои от вас може да се решат на сериозната стъпка да узаконят връзката . При решаването на семейни проблеми проявете максимална тактичност. В здравословно отношение се опитайте да намалите количеството на мазнините и да обогатите диетата си с повече плодове и зеленчуци.

Близнаци

Нищо не е такова, каквото изглежда и го имайте предвид непрекъснато през този месец. Дори от най-близките си може да очаквате неточно поднесена информация, от която да зависят близките ви планове. Това няма да бъде направено с лоши помисли, но последиците може да не са приятни. Опитайте се да простите и да не се вглеждате прекалено в случилото се. Изяснете ясно причините, изговорите мотивите. Нещата в семейството ще се променят. Няма да е лесно, но ще е за добро. Средата на месеца ще ви постави пред избор в служебно отношение. Ако много ви е писнало от сегашната ви работа изобщо не се колебайте да предприемете стъпка към новото, особено ако и по-рано са се опитали да ви спечелят за новия екип. В края на месеца силите ви ще на са изчерпване затова е добре да прецените дали няма да имате 2-3 дни, в които да разпуснете в отдалечено и тихо място, без телефони и компютри. Нервната ви система може да не издържи, затова пийте повече чайове, разхождайте се и намерете начин да се заредите душевно.

Рак

Този месец ще постави пред вас необходимостта от душевна промяна. Много е важно да бъдете себе си, но и да отчетете кое ви вреди и кое ви носи развитие. Досегашната ситуация със сигурност не ви носи ползи, така че не му мислете много. Дори да трябва да се насилите да се усмихнете и излизате повече – направете го. Средата на периода ще ви донесе ново познанство, което ще ви разкрие хубавите страни от живота. Не се дърпайте от новото, бъдете по-инициативни, разгръщайте талантите си. Отношенията ви с децата желаят повече така че намерете повече време, за да общувате с тях. В здравословно отношение не игнорирате зъбобола или дискомфорта в областта на кръста. Лъв Май ще бъде време за покоряването на нови върхове. Не се колебайте да въведете иновативни начини за работа, особено ако сте ръководител на екип. Дайте време на служителите си и им обяснете добре идеята на нововъведението ви. Самите вие може да помислите за възлагането на повече отговорности на други и да се разтоварите. Не е нужно да правите всичко. Средата на месеца наблегнете на въпросите, свързани със семейството. Може да се наложи да вземете ролята на арбитър при решаването на семеен проблем. Не се колебайте да бъдете по-твърди. Само така ще се решат нещата. Половинката ви ще има нужда от подкрепа, но тук няма нужда да ви се обяснява какво да правите. Последните дни на месеца може да донесат промяна, която ще ви се отрази освежаващо. Някои представители на знака може да поемат в нова професионална насока, но бъдете готови, че ще ви е нужно повече време, за да се усъвършенствате. Не бъдете прекалено критични към себе си.

Дева

Началото на май ще бъде края на период на застой за представителите на знака Дева. Ще ви се наложи да се разделите с някои илюзии и навици. Може да ви е мъчно, но не забравяйте, че ще излезете по-силни от ситуацията. Обновяването ще ви носи ползи с всеки изминал ден. Самостоятелните представители на знака може да срещнат своята мечтана половинка в средата на периода. Не бързайте да ѝ предлагате цялото си сърце, защото може да я уплашите по този начин. Оставете нещата да се развиват от само себе си. Здравето ви ще има нужда от повече внимание сега. Опитайте се да изключите алкохола от ежедневието си. Плодовете и зеленчуците е добре да бъдат накиснати във вода преди консумация, за да пощадите организма си от нитратите. Променете навиците си във физическата активност. Последните дни на месеца са подходящи за това да започнете нов режим. Родителите нека подарят едно незабравимо пътуване на децата си до родните си места.

ПРОЧЕТЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама