Какво ви кара да се чувствате уязвими в любовта според зодията


Какво ви кара да се чувствате уязвими в любовта според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Да бъдеш уязвим е нещо, което малко хора харесват. Да отвориш сърцето си пред някого, позволявайки му да разбере най-съкровените ти мечти и тайни, често е плашещо. Но пък е едно от ключовите неща, които правят всяка връзка пълноценна и щастлива. Но какво точно означава да бъдеш уязвим? Оказва се, че уязвимостта е различна за всеки човек, а зодията е пряко свързана.

Овен

Вашето самочувствие обикновено е на преден план. В една връзка ставате уязвими, когато започнете да показвате чувствата си към друг човек. Чувствате се без място и безпомощни, когато осъзнаете, че емоционалната ви зависимост се развива.

Телец

В отношенията си сте уязвими, когато трябва да се отворите и да пуснете партньора си във вашия свят. За вас това е много лично и свещено място. Затова, когато сте във връзка, вие е трудно да покажете тази своя страна.

Близнаци

Една от най-големите ви уязвимости в любовта е да преодолеете пространствената и нестабилната си природа. Като Близнаци сте склонни да се забавлявате, където и да отидете. И все пак в една връзка често трябва да се съсредоточвате върху партньора си и да не го пренебрегвате.

Рак

Едно от най-големите неща, които ви правят уязвими във връзка, е страхът, че ще загубите партньора си. Обичате толкова интензивно и често можете да бъдете много зависими от любовта на партньора си.

Лъв

В отношенията си често се чувствате уязвими, когато трябва да оставите гордостта си настрана. Докато гордостта и егото ви са неразделна част от вашата личност, често трябва да се отклонявате, за да постигнете компромис.

Дева

Чувствате се уязвими във взаимоотношенията си, когато допускате партньора си в собствения си малък свят. Като Дева имате идеално място за всичко в живота си. Затова, ако позволите на някой друг да влезе в ума ви, може да ви накара да се чувствате невероятно безпомощни.

Везни

Вие се чувствате уязвими, като се отваряте за "единствения". Обичате да имате вашите възможности и съществувате в голям обществен кръг. Затова наистина ви притеснява, когато имате чувството, че сте във вечна връзка.

Скорпион

В една връзка се чувствате невероятно уязвими, когато оставите преградата си да падне. Като Скорпион сте склонни да осъзнавате чувствата и действията на другите. Следователно, когато сте в една връзка, често можете да се досетите, ако партньорът ви действително харесва да сте наблизо.

Стрелец

Вие ставате уязвими, когато трябва да седите и специално да говорите за вашите чувства и емоции. Сериозните разговори обикновено са извън зоната ви на комфорт. Ето защо често се борите да артикулирате емоционалните си уязвимости в една връзка.

Козирог

В отношенията си склонявате внимателно към партньора си. Следователно уязвимостта, която имате, е загуба на партньора си или нещо, което помрачава образа на вашите взаимоотношения. Вие сте склонни да бъдете подозрителни и прекалено емоционални, когато сте в една връзка.

Водолей

Ставате изключително уязвими във връзка, когато започвате да учите нови емоционални маниери. Докато сте невероятно умни, вие сте склонни да не сте информирани, когато става въпрос за емоции и чувства.

Риби

Вие сте склонни да бъдете доста уязвим човек като цяло. В една връзка често се чувствате уязвими, просто споделяйки живота си с друг човек. Това е присъща част от личността ви, но това е нещо, от което изцяло се притеснявате.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама