Какъв е кармичният ви път според зодията? – част 2


Какъв е кармичният ви път според зодията? – част 2
Снимка: iStock/Guliver

Първата част прочетете ТУК!

Везни

Свикнали сме с невероятната доброта и сговорчивост на Везните. Но не винаги са били толкова дипломатични. Представителите на тази зодия някога са били доста арогантни, жестоки и себични, затова сега имат да "изкупуват грехове".

Скорпион

Колелото на съдбата се върти и това важи с пълна сила и за тази зодия. В предишните си животи Скорпионите са били доста повърхности и както се казва – действали са "през просото". За сметка на това, сега нищо не може да им убегне, анализират всичко и концентрацията им е на космическо ниво.

Стрелец

Баланс. Това е думата, по която трябва да се ръководи тази зодия в настоящия си живот. Те са живеели в "златната среда" – нищо екстремно, правили са грешки, но и са си носили последствията. Урокът им в този живот е да бъдат с чисти мисли и мъдри души.

Козирог

Козирозите са били хора, изцяло отдадени на семейството и грижата за дома. Не са имали никакво време за себе си, затова сега съдбата им се реваншира и им е отредила да достигнат нови върхове, да познаят успеха, далеч от топлината на семейния уют.

Водолей

Несъмнено представителите на тази зодия са изключително ценени като приятели. Готови са да реагират във всяка ситуация и определено може да се разчита на тях. Урокът им, отреден за този живот, е че любовта и помощта стоят в основата на всичко добро.

Риби

Неслучайно се казва, че Рибите събират в себе си мъдростта на всички останали зодии. Те са почерпили знание от своите житейски уроци, но не винаги намират сили в себе си, за да го приложат. Трябва да се доверяват да вътрешния си глас, за да намерят хармония в заобикалящия ги свят.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама