Коледен подарък според зодията му - 2 част


Коледен подарък според зодията му - 2 част
Снимка: iStock/Guliver

Ако все още не сте приготвили коледните подаръци за любимите си хора, имате още малко време да го направите. И да ви спестим колебанията и губенето на време в лутане по магазините, ви представяме удачни решения за подаръци според зодиите. Уверяваме ви, няма да сбъркате! Вече ви представихме първа част от нашите предложения. Ето и подходящите подаръци за останалите шест зодии.

ВЕЗНИТЕ обичат символичните подаръци, натоварени с повече емоции, отколкото с парични знаци. Цветовете, които предпочитат са нежните оттенъци на светлосиньото или розовото, но скъпоценният им камък е оранжевия цитрин. Парфюмът им е с привкус на лозовия сок.

СКОРПИОН никога не можете да заблудите. Той умело разпознава истинските неща. Затова не си правете сметката да му пробутвате ментета. В бижуто на вашия скорпион е добре да има вграден кървав карнеол. Ще омаете половинката си ако изберете за подарък парфюм на мускулна основа.

Ако вашият близък е СТРЕЛЕЦ не забравяйте на Бъдни вечер да прикадите с тамян. Тона ухание му действа благосклонно. Парфюмите му са екзотични, с ориенталски полъх. Подаръците, макар и не много големи трябва да са подбрани с вкус и с чувство.

КОЗИРОГЪТ обича ароматът на жасмин. Би се зарадвал на практичен подарък, на нещо, което може да влезе веднага в употреба. За него е подходящ камъкът тигрово око.

Саксия с бонсай направо ще срази ВОДОЛЕЯ. Не е много претенциозен към парфюмите, но обича шокиращи ухания. Ако сте решили да му подарите някакъв предмет да знаете, че веднага ще го разглоби, за да открие някакви недостатъци. Подходящ камък за него е тюркоазът.

РИБАТА обича тежките, омайващи екзотични ухания., капризна е доста, но с удоволствие ще приеме бутилка алкохол за подарък. Ще се зарадва и ще оцени бижу с аметист.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама