Късметлийски ден очаква една зодия на 25 април


Късметлийски ден очаква една зодия на 25 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Бъдете готови за неочаквано пътешествие. Не ви трябва кой знае какво приготовление така че не бързайте да се притеснявате. Всичко ще мине по-добре от замисленото, чак няма да ви се иска да се връщате.

Телец

Тази сряда ще ви завари в чудесно настроение. Така обаче рискувате да дадете неясни сигнали на хора, с които имате сериозни разногласия. Това може да не е фатално, дори напротив – изненадващо да се сдобиете с още приятели.

Близнаци

Денят ще ви припомни за ваш близък човек. Думите му ще ви изненадат приятно. Ако имате друго мнение за него, не се страхувайте да обмислите да го промените към по-добро. Хората понякога се променят.

Рак

Това е ден за толерантност в офиса - не се колебайте да съдействате на ваш колега. Отношенията ви желаят повече и именно това е шансът за тяхната промяна в тази посока. Има шанс да бъдат изгладени всички разногласия.

Лъв

Днес работете с повишено внимание с документи и писма. Само действията без паника ще ви помогнат да се справите със ситуацията. Опитайте се да се върнете от момента на първоначалните ви  действия и ще си спомните къде сте сбъркали.

Дева

Очаква ви, наситен с общуване ден. Внимавайте да не забравите телефона си. Проверявайте дали сте на линия за хората, които трябва да се свържат с вас.

НАУЧЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама