Късметлийски ден очаква една зодия на 8 ноември


Късметлийски ден очаква една зодия на 8 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този четвъртък ще трябва да укротите страстите. Моментът изобщо не е подходящ за силови преживявания, а най-малкото за изказвания, особено на крайни мнения.

Телец

Този четвъртък направете сериозни усилия, за да забравите за проблемите. Погледнете с други очи на случващото се и се забавлявайте. Нищо няма да ви попречи да го направите освен самите вие.

Близнаци

Този четвъртък ще сте склонни към харчене на пари, на много пари. Какво пък - поглезете се сега, но имайте мярка и знайте къде точно трябва да спрете.

Рак

Този четвъртък обърнете по-детайлно внимание на това какво говорите и най-вече на това, как се изразявате. От това как ще ви разбере човекът, с когото разговаряте, зависят важни за вас отношения.

Лъв

Този четвъртък на излизане от вас проверете дали сте изключили всички ел. уреди. Бъдете внимателни при боравенето с остри и режещи предмети.

Дева

Този четвъртък ще ви се наложи да влезете в ролята на мъдър съветник. Положете усилия да помогнете на ваш приятел или роднина. Задачата ви изобщо няма да е лесна, така че се запасете с много любов и нерви.

Везни

Този четвъртък не се захващайте с непознати дейности, в които нямате достатъчно опит. Проучете внимателно всички възможности и вероятности, за да се предпазите от грешки.

Скорпион

Този четвъртък избягвайте тълпите. Освен това не влизайте в спор с непознати. Изобщо – избягвайте всякакъв вид рисково поведение. Бъдете внимателни и се пазете.

Стрелец

Този четвъртък е добре да се отнасяте с подобаващо внимание и отговорност към детайлите. Не се знае дали нещо, което в момента смятате за маловажно, в последствие да се окаже от изключителна.

Козирог

Днес посветете деня на близките ви роднини. Времето може да ви отдалечи от скъпи за вас хора. Помислете къде може да заминете за известно време.

Водолей

Този четвъртък може да изпаднете в неприятна ситуация. Нямате причина за това. Опитайте се да се усмихнете и ще видите как лека полека хоризонтът ще стане по-светъл.

Риби

Този четвъртък ще трябва да проявите повече кураж. Щом спазвате границите - всичко ще е наред. Не позволявайте на никого да ви критикува.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама