Зодии

ЛЮБОВ за 6 зодии в месечния хороскоп за МАЙ

  • ЛЮБОВ за 6 зодии в месечния хороскоп за МАЙ
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 02.05.2017 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Май ни чака с много изненади в любовта. Всяка зодия ще се радва на нови събития и нови неща в живота си. Ето какво ни чака през май 2017 г.

Овен

Първите дни на май ще ви предложат трудно устоимо изкушение. Възможно е да ви обещаят чудеса, но колкото и да са красиви не се главозамайвайте. Всичко има своята цена и колкото повече получавате толкова повече ще трябва да дадете. Някои представители на знака може да започнат приятелство с чужденец. В средата на месеца може да ви се стори странно предложението от страна на партньора ви, но не го пренебрегвайте с лека ръка.

Върнете се след няколко часа на идеята и я разгледайте внимателно от всичките ѝ аспекти. Там със сигурност има изгода и за вас. Ако се появи здравословен проблем не го пренебрегвайте. Потърсете консултация от специалист, който ще ви насочи към най-правилните действия. Самолечението не е вариант. В последните дни на месеца може да си подарите кратка почивка преди началото на лятото.

Телец

Ще ви се наложи здраво да поработите през този месец. Но това ще е само във ваша полза, тъй като ще ви донесе укрепване на финансовото състояние. В момент, когато другите ще започна да мислят за почивка вие запретнете ръкави, за да изпреварите конкуренцията.

Сега ще сте в състояние да поставите една солидна и сериозна основа за комфортното ви съществуване до края на годината. В средата на месеца е възможно да ви предложат интересен проект, в който да участвате със собствени средства. Не отхвърляйте идеята веднага - това е вашият шанс имате собствения си бизнес.

В сферата на любовните взаимоотношения очаквайте върхове и спадове. Периодът ще е наистина важен и ще преживеете събития, които ще ви сближат с половинката ви. Някои от вас може да се решат на сериозната стъпка да узаконят връзката . При решаването на семейни проблеми проявете максимална тактичност. В здравословно отношение се опитайте да намалите количеството на мазнините и да обогатите диетата си с повече плодове и зеленчуци.

За всички ЗОДИИ - ТУК :)

Общо коментари / 0 Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.