Луда любов в дневния хороскоп за 5 април


Луда любов в дневния хороскоп за 5 април
Снимка: iStock/Guliver

Сряда ще ни донесе много емоции, а защо не и любов. Някои зодии ще се радват на много внимание от противоположния пол. Ето и кои са те:

Овен

Тази сряда се насочете към рационалната част от нещата в живота. Отделихте достатъчно време на мечти и блянове и е време да стъпите на земята, където ви очакват не по-малко хубави неща. В любовта ви е време да се замислите за някоя по-сериозна стъпка, която отдавна чака да бъде направена. Бъдете по-смели и най-накрая си кажете голямото “да”.

Телец

През този ден се водете от собствените си желания. Трябва да сте уверени, че това, което ще получите напълно ще отговоря на изискванията. По-късно ще ви бъде трудно да предявявате претенции. В любовта ще се влюбите лудо, от пръв поглед и за цял живот. Така се случват чудесата в живота и това е красотата на магията му. Сърцето ви отново ще забие лудо.

Близнаци

Тази сряда е подходяща за договаряне на условия по договори, а също и в личните отношения. Шансът ви да наложите изискванията си е доста голям, така че настоявайте до последно. В любовта нямате много време, в което да се чудите и да мислите. Решете най-накрая дали ще бъдете с този човек или не.

За всички ЗОДИИ - ТУК :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама