Любимите десерти на Близнаците


Любимите десерти на Близнаците
Снимка: iStock/Guliver

Ако има истински фенове на сладките изкушения, то това несъмнено са представителите на зодия Близнаци. Тяхната "двойнствена" личност ги кара да минават в крайности, дори и при избора им на храни. Два месеца могат да проявят силна воля и да не опитат и грам сладко, но хване ли ги период на прием на шоколад, те стават неконтролируеми. Ето любимите десерти на зодия Близнаци.

1. Марципан

Това определено е фаворитът сред десертите на зодия Близнаци. Те обожават марципан, но в чистия му, класически вид, който се получава от марципанова паста (бланширани бадеми и захар).

2. Сладолед

Те могат да похапват сладолед дори и при минусови температури, особено ако е шоколадов, гарниран с шоколадов топинг и парченца шоколад.

3. Макарони на фурна

Това е най-любимият домашен десерт, особено на силния пол, представители на зодия Близнаци. Макароните на фурна ги връщат към детските им спомени.

4. Торта с маскарпоне

Италиянският крем е един от най-любимите на зодия Близнаци. Шоколадова торта с маскарпоне би била чудесен завършек на деня им.

5. Домашен кекс

Мирис на какао и пухкава консистенция е сред любимата комбинация на зодия Близнаци. Това е и причината те да обичат толкова много кекс.

Източник: foodpanda

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама