Любовен месечен хороскоп за февруари


Любовен месечен хороскоп за февруари
Снимка: iStock/Guliver

Февруари е месец, изпълнен с любов, романтика, секс и дори по-дълбоки емоционални отношения. Дали от атмосферата покрай Свети Валентин, или пък заради наближаващите топли дни, февруари определено има какво да ни предложи! А ето и какво са ви приготвили звездите за месеца на любовта.

Овен

Вие сте твърде изтощени физически и емоционално, за да се предприемете каквито и да било романтични стъпки през този месец. Полагайте повече усилия да разпускате с приятели и да им напомняте колко ги цените. Ако ще влагате енергията си в нещо, направете го в хора, които са подкрепящи, стабилни и любящи.

Телец

Февруари се очертава като горещ месец с всичките тези сексапил и романтика, които витаят във въздуха около вас. Може да е нова любов, колкото и да не ви се вярва. Понякога мисълта за промяната, за новото начало е много по-страшна от действителността. Вашите романтични жестове ще ви водят на невероятни места – и физически, и емоционално. Вие сте неудържими!

Близнаци

И при вас нещата се нагорещяват! Бъдете смели и експериментирайте без притеснения. Помнете, че всички преживявания през този месец са за добро и ще бележат бъдещето ви по някакъв начин. Дори ако ви се струват твърде предизвикателни и неподходящи точно сега, просто им дайте време.

Рак

Нещата ще са доста интензивни за вас откъм емоции. Но дали любовни – зависи предимно от вас самите. Може да се почувствате окрилени и по-влюбени от всякога, но някои Раци е имат суров сблъсък с реалността. Какъвто и да е случаят, неочаквано ще ви се представи решение и стига да "имате очи" да го видите, то ще е правилното.

Лъв

Нещата ще започнат да се движат много по-бързо в любовния ви живот и просто трябва да ги ръководите леко! Ще ви бъде дадена свободата и способността да вдъхнете живот в една връзка, която наистина означава много за вас. Това, което е различното, е че тази любов ще бъде истинската.

Дева

Грижа за себе си! Грижа за себе си! Грижа за себе си! Продължавате да говорите как трябва да се съсредоточите върху себе си и да се поставите на първо място, но всъщност не го правите. Този месец очаквайте много възможности в тази насока. Наслаждавайте се на романтичните срещи, но не забравяйте приоритетите си.

любов

Везни

Прекарайте малко повече време у дома този месец. Насладете се на домашния уют, ще ви се отрази добре. А що се отнася до любовта, партньорът ви няма да има нищо против да прекарате няколко дни, сгушени под одеалото. Всъщност, нали е месец на любовта? Кой е казал, че червените рози и токчетата са задължителни.

Скорпион

Любовта е на ваша страна този месец. Емоционални и откровени разговори, чувствени моменти и преживявания, цветя и шоколад, както и други хубави неща - да, всичко това ще бъде ваше. Това е месецът за любимите ви игри и съблазняване.

Стрелец

Ще бъдете принудени да вземете много важни решения този месец. Нов човек може да накара сърцето ви да бие по-бързо от нормалното. Трябва да си припомните как да се предпазите от нараняване и въобще да си дадете реална равносметка какво искате.

Козирог

Вие сте настроени мечтателски, а любовният ви живот става горещ. Чудите се каква е връзката между двете? Голяма! Опитайте се да реализирате и най-смелите си мечти, дори тези, които ви е страх да изречете на глас. Работете с чара си, усмихвайте се повече. Любовта е на ваша страна, ако я оставите да си "работи".

Водолей

Този месец ще се окажете доста "заземени" в любовен план. С други думи, нищо интересно не се случва и трябва да отделите време, за да се насладите на уединението си, докато все още можете. Дръжте главата си извън облаците, особено когато става дума за фантазии във вашата връзка.

Риби

Този месец ще бъде много романтичен за вас, само ако се фокусирате върху енергията между вас и партньора. Опитайте се да четете между редовете, да предвиждате настроенията му и да усещате интуитивно желанията му. Запитайте се дали наистина сте инвестирали достатъчно време и любов в половинката.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама