Любовен уикенд хороскоп за 1-2 юни


Любовен уикенд хороскоп за 1-2 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

В момента се намирате в период на затишие, в който само трябва да изчаквате. В събота ще има раздвижване в любовния ви живот, но най-добре се пуснете по течението.

Телец

Любовта ще ви грабне по всички възможни начини. Очаква ви романтично преживяване и не е изключено през уикенда да направите оценка на връзката ви. Не се фокусирайте само върху негативите.

Близнаци

Очаква ви повратна точка. Ако искате да промените нещо в любовния си живот, ще трябва вие да сте инициаторът. Ако не можете да поемете отговорността, то продължете напред.

Рак

Уикендът може да се окаже напрегнат и това да наруши хармонията с половинката. Опитайте да се доверите на половинката, да поискате и да приемете подкрепата, която ви е нужна, не е задължително да упражнявате пълен контрол върху всяка ситуация.

Лъв

За някои от Лъвовете предстоят интересни дни на равносметка. Възможно е да си внушавате разни неща, доверието ви в половинката да е компрометирано, а може и стари спомени да объркат ясната ви преценка.

Дева

През почивните дни много тайни, свързани предимно с финанси, ще излязат наяве. Не е изключено и да решите да направите инвестиция, която няма да се окаже печеливша. В крайна сметка финансите ще са водеща тема.

Везни

Ваш близък роднина може да попречи на хармонията във връзката ви. Ако не е наложително не търсете съвет от член на семейството по отношение на любовта. Скорпион

Почивните дни ще са изпитание за това дали умеете да задържате мислите за себе си. Време е да се научите да филтрирате думите си, да пестите коментари или ще си понесете последствията.

Стрелец

Има лъч надежда за любовния живот на Стрелците. Ще бъдете по-открити с любимия човек и ще видите къде е необходимо да положите усилия, за да създадете и задържите хармонията във връзката си.

Козирог

Внимателни с това какво казват ще трябва да бъдат и обвързаните Козирози. Думите ви могат да бъдат приети негативно от любимия човек, да не бъдат разбрани както ви се иска на вас и да има нежелани последствия.

Водолей

За съжаление, надали ще успеете да избегнете наранените чувства, напрегнатите разговори. Опитайте се да запазите добрия тон, за да не разрушите шансовете за хармония помежду ви.

Риби

Ще се чувствате напрегнати без видима причина. Сякаш всичко около вас ви дразни. Имате нужда от усамотение и е добре да го намерите, за да не се стига до скандали.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама